Vi ønsker Andrey, Nikita og Pete velkommen

A7408596

Vi ønsker tre nye spillere velkommen til Mjøndalen Bandy.

Vi starter med en gammel kjenning Andrey Anufrienko, Andrey har vært i Mjøndalen 3 ganger tidligere og har allerede 93 kamper for klubben. Dette blir hans 4 periode i den brune drakta. Vi kjenner Andrey godt, og vet at vi får en spiller med målpoeng, Andrey kommer til å spille angrep for oss denne sesongen. Andrey får drakt nummer 16.



Den andre spilleren vi ønsker velkommen er Nikita Veshchagin, Nikita er en ny spiller for oss og kommer senest fra Borås Bandy, hvor han også har spilt med Andrey tidligere. Nikita går inn på den ene halfen, og vil bidra sterkt med sitt enorme rykk og raske skudd. Nikita er også en spiller som jobber hardt både offensivt og defensivt. Nikita får drakt nummer 88.



Pete Pättineimi er den tredje spilleren vi ønsker å presentere. Pete er målvakt fra Helsinki i Finland, Pete har vært i Norge tidligere, den gang i Ullern Bandy. Pete går inn i et keeperteam på tre målvakter hvor han vil bidra med sin rutine og erfaring, sammen med sine veldig gode keeperferdigheter. Pete vil spille i drakt nummer 12 til vinteren.



Vi ønsker alle tre hjertelig velkommen til Mjøndalen og gleder oss til vinteren sammen.


Del med dine venner!

Facebook
Twitter