Mjøndalen – SK Höjden 6-5 (3-2)

A7408488

Kampen starter med at Mjøndalen har ballen i laget og kommer til et par sjanser med skudd fra kantene. Höjdens målvakt har ingen store problemer med å redde disse. Höjden går opp i ledelsen etter 6:30, hvor de glir igjennom Mjøndalens deffensiv ganske enkelt. Gösta Ahlgren serverer Ludwig Westerlin med en god pasning før ballen settes i mål bak Kevin Lauritzen. Etter 10:15 kvitterer Mjøndalen på corner, pasning fra Eirik Andersen til Tor Erling Tveter som står klar på ringen. Corneren blir satt hardt midt i mål. Like etter spiller Johan Barbo igjennom Nikita Veshchagin som øker ledelsen til 2-1. Höjden reduserer etter 12:40 med et spillemål fra Jakob Tiderman som hopper på rygg og får en enkel reise inn mot mål. Etter 22:28 kriger Mats Førde seg ned til dødlinja, hvor han spiller pasning ut 45 grader til Adrian Faye som setter ballen kontant i det åpne målet! Stillingen til pause er 3-2 i Mjøndalens favør.

Andre omgang starter som den første med at Höjden scorer det første målet med Joel Johansson etter 31:16. 5 minutter senere, etter 36:49 scorer Höjden nok en gang, og har tatt ledelsen i kampen. Det tar dog ikke lang tid før Mjøndalen utlikner igjen, denne gangen med pasning fra Nikita Veshchagin til Mats Førde som føser ballen forbi keeper opp i krysset. Mjøndalen virker å ha god kontroll i matchen i denne delen av spillet. Höjden kommer tilbake og tar over styringen av kampen i det de går opp til 5-4 ledelse med Daniel Ekelund, etter pasning fra Gösta Ahlgren. Kampen bølger frem og tilbake og begge lag har store sjanser og kan avgjøre til sin fordel. Bendik Sørensen setter inn utlikningen etter 52:41. Herifra og ut er det bra trykk fra begge lag og det ser ut til at kampen skal ende uavgjort. Mjøndalen får en corner i det siste spilleminuttet, denne legger Eirik Andersen inn til Tor Erling Tveter som sikrer seier i den første kampen av turneringen.