Mjøndalen – Åtvidaberg 3-3 (1-1) (5-6. e.s.)

A7408617

I dagens andre kamp møtte vi Åtvidaberg. Åtvidaberg kom fra 8-2 seier mot Jönköping tidligere på dagen.

Kampen starter i Mjøndalens favør, og vi går opp i ledelsen etter 5:22. Nok en corner sitter i taket fra Tor Erling Tveter, etter pasning fra Eirik Andersen. Vi har et lite grep om kampen denne perioden og slipper ikke Åtvidaberg til før 18:14, Ablin Wretman scorer et spillemål etter pasning fra Erik Skogh. Kampen går ut til pause med stillingen 1-1

Andre omgang starter med Mjøndalen scoring etter 33:33, Andrey Anufrienko setter ballen i mål alene med keeper. Etter 40:58 setter Alexander Serov sitt første i cupen, etter en fin pasning fra Bendik Gommerud. Albin Wretman vil ha med Åtvidaberg videre i kampen og setter sitt andre for dagen. Assisten fikk han fra sin bror Oliver Wretman. I denne delen av kampen styrer Åtvidaberg kampen og Mjøndalen henger ikke med i det hele tatt. Med 2 minutter igjen av kampen får Mjøndalen frislag på motstanderen sin banehalvdel. I stede for å holde ballen i laget blir det en dårlig avslutning som Åtvidaberg kontrer og scorer på. Axel Hansson scorer på retur etter redning fra Pete.

Kampen ender uavgjort 3-3. Kampen avgjøres på straffekonk i tilfelle like resultater etter ferdigspilt gruppe. Neste kamp mot Jönköping Bandy kl 12:00 Søndag 22.10