Velkommen Filip Andreas Johnsen

Ny uke og rykende fersk spillerpresentasjon! Filip Johnsen har signert for MIF Bandy og er veldig klar for å herje i den brune drakten til vinteren. Filip kommer også fra spill i Konnerud Bandy og er en meget teknisk og pasningssterk spiller, som vil være et solid tilskudd til troppen!
filip

Velkommen Filip Andreas Johnsen

26.08.2019

Ny uke og rykende fersk spillerpresentasjon! Filip Johnsen har signert for MIF Bandy og er veldig klar for å herje i den brune drakten til vinteren. Filip kommer også fra spill i Konnerud Bandy og er en meget teknisk og pasningssterk spiller, som vil være et solid tilskudd til troppen!

Hva er vel bedre enn å lese gladsaker på en mandag formiddag? Filip Johnsen signerte nylig sin kontrakt for MIF Bandy og vi gleder oss stort over å presentere vår nye #8. Filip er Konnerud-gutt og har vært en svært sentral spiller for rødtrøyene i flere sesonger. Etter å ha fullført 3 års bandygymnas i Vänersborg, vendte han tilbake for spill i moderklubben Konnerud og var blant annet svært sentral i deres opprykk til Eliteserien 2016/2017 og fornyelsen av Eliteseriekontrakten i 2017/2018.

Fjoråret (2018/2019) ble av det ulykkelige slaget da Filip fikk påvist 2 ankelbrudd allerede etter 12 minutter av første serierunde. I tillegg, endte sesongen med at Konnerud Bandy måtte ta steget ned i 1. divisjon. Etter noen uker med trening i MIF ønsker han nå å satse for fullt i Eliteserien for MIF Bandy.

 

Smart og teknisk spiller

Som motstanderlag har man fått oppleve Filip som en meget dyktig spiller fra sin half-posisjon. Med elegante dragninger, godt pasningsspill og kloke valg, er han en spiller som både spiller seg selv og laget godt. Filip fikk sin første kamperfaring med MIF da han var med på årets første treningskamp i Vänersborg. Vår nye #8 leverte varene. Filip stod for en rekke gode angrep i løp av kampen og kun tverrliggeren var i veien for hans første mål i MIF-drakta.

Etter å ha blitt kjent med Filip, så er dette en kjernekar som har glidd rett inn i spillergruppa. Med et smittende og godt humør, samt stor treningsglede er dette en kar vi er svært fornøyde med å ha med oss både på banen og i garderoben. Så hvordan føles det etter å ha signert for MIF Bandy, Filip?

Ønsker å satse i Eliteserien

Hovedgrunnen til at jeg valgte Mjøndalen er at jeg ønsker å spille i Eliteserien og ønsker å satse for fullt. Etter å ha vært med på noen treninger så følte jeg det var helt riktig valg for meg å gå til Mjøndalen. Jeg opplever MIF som en svært inkluderende klubb som tar bandyen på alvor. Det er en god organisasjon med dyktige folk på og utenfor banen. Og spillergruppen har virkelig imponert meg! Det er en morsom gjeng med enorm treningsglede og godt humør.
 

Trives allerede svært godt med gjengen

Førsteinntrykket har vært veldig positivt. Alle har tatt godt imot meg, og jeg gleder meg til hver trening. Det er en ivrig gjeng som pusher hverandre hele tiden for å bli bedre. Det er rett og slett gøy å være med denne gjengen, både spillergruppa og apparatet rundt.

 

En meget spennende og balansert tropp med stort potensial

Etter å ha deltatt på et par istreninger og barmarkstreninger har jeg stor tro på årets sesong. Jeg har veldig tro på den gruppa vi er nå, med spillere med ulike kvaliteter som utfyller hverandre godt i alle ledd på banen. Det er en god miks av eldre rutinerte spillere og unge sultne spillere. Jeg tror årets sesong vil være veldig jevn, og det blir en kamp om hvert poeng. Vi skal gjøre alt for at de bikker i vår favør og vi jobber hardt om dagen for å komme dit.

 

Liker å spille medspillerne gode

Mine styrker er nok pasnings-spillet mitt. Jeg liker å ha ball i den oppbyggende delen av spillet og sette lagkamerater i gode posisjoner på banen. Jeg liker å veksle mellom korte sikre pasninger, pasninger gjennom motstanderen sine ledd og bryte opp spillet med noen smarte flipp. – Så har jeg et skudd som ikke så mange vet om, men ved riktig anledning så skal jeg plukke det frem, legger Filip til og trekker på smilebåndet (Redaksjonen har allerede notert et par susere).

Kort oppsummert, så håper jeg å kunne komme inn og bidra med mitt og samtidig lære mye av mine gode lagkamerater. 

Det er vi helt sikre på at du vil Filip og vi ønsker deg hjertelig velkommen til MIF Bandy. Lykke til med oppkjøringen og sesongen #8 Filip Johnsen!

 

Del med dine venner!

Facebook
Twitter