Velkommen Christoffer Askheim

Midtbanekrigeren Christoffer Askheim er klar for spill i brun drakt kommende sesong. Yngste Askheim kommer fra spill i Konnerud Bandy sist sesong og har mange års erfaring fra eliteseriespill, også fra Drammen Bandy og Høvik Bandy.
askheim22

Velkommen Christoffer Askheim

28.08.2019

Midtbanekrigeren Christoffer Askheim er klar for spill i brun drakt kommende sesong. Yngste Askheim kommer fra spill i Konnerud Bandy sist sesong og har mange års erfaring fra eliteseriespill, også fra Drammen Bandy og Høvik Bandy.

Gode nyheter blir vi ikke lei av å fortelle om! MIF Bandy har gleden av å presentere Christoffer Askheim som ny spiller i brun drakt. Etter en fin dialog og i konkurranse med andre klubber på vårparten ble det klart at Christoffer hadde lyst til å til spille sine hjemmekamper på Vassenga kommende sesong.

Christoffer har vokst opp med bandyspill i Drammen, før han begynte på bandygymnas i Nässjo hvor han utdannet seg til møbelsnekker. Senere har han spilt mange sesonger på A-lagsnivå, for Drammen, Høvik og Konnerud Bandy.

 

Rutine og vinnermentalitet

Christoffer er kjent som en defensiv sterk spiller med høy arbeidsmoral og vinnervilje. Rutinen han innehar vil også være verdifullt for et MIF-mannskap med mange unge spillere. Etter noen uker i troppen har vi også fått gleden av å se Christoffer sitt positive bidrag i garderoben og han er i likhet med sin bror, en type som bidrar til økt trivsel i troppen.

Christoffer har valgt drakt nummer 22 og er et rivjern som det er vondt å møte på bandybanen. Spilleforståelse, brytninger og susende taklinger er noe av hans varemerke. I årets første treningskamp fikk vi se at dette varemerket lever i beste velgående. Så hva tenker Christoffer selv etter overgangen til MIF?

Bandyfamilie med gode verdier

Det var godt å sette penn på papir i Mjøndalen til slutt. Det var mange klubber som tok kontakt på våren og jeg var i kontakt med flere av dem. Etter noen runder med meg selv, var jeg ikke i tvil lenger. MIF hadde visjonen og verdiene jeg er ute etter og er en ordentlig bandyfamilie, forteller Christoffer. Bandymiljøet står sterkt her og som motspiller har det alltid vært gøy å komme å spille kamper i Mjøndalen, hvor det er litt trykk rundt kampene fra publikum.

Etter noen uker i «brakka» inkludert treningsleier er han veldig fornøyd med valget sitt så langt. Det er en fin og treningsvillig gjeng her. Spillmessig er det mye fart og veldig mange spennende og unge spillere. Engasjementet fra samtlige og spillegleden har vært en veldig positiv overraskelse.

 

Tøff og jevn sesong

Christoffer er av den oppfatning av at årets serie blir spennende, og at det er nokså åpent og litt «bingo» som han kaller det. Noen sikre kort vil det alltid være, og forhåndsfavorittene vil nok hevde seg som vanlig. For vår del handler mye om å få en god start og få flyt tror jeg. Da mener Christoffer at årets MIF-mannskap kan ligge på en svært god plassering etter ferdigspilt serie.

 

En spiller å regne med

Christoffer er kjent for sin tøffe spillestil og krigermentalitet på banen. Et rivjern som elsker å trå til, spesielt når ting går litt trått for laget. Hehe, ja jeg er vel ikke kjent for å trekke meg i dueller akkurat. Jeg liker å stå opp å ta smeller for laget og det skal være vondt å angripe MIF i år. Jeg gir meg i hvert fall aldri og anser meg selv som en spiller som kjører på selv når ting blir tøft.

Vi gleder oss til å se Christoffer på banen til vinteren og vi ønsker han hjertelig velkommen til MIF Bandy. Vi ønsker også vår nye #22 masse lykke til med sesongen

 

 

 

Del med dine venner!

Facebook
Twitter