Velkommen Andreas Askheim

Forsvarsspilleren Andreas Askheim er, som kjent, klar for spill i Mjøndalen kommende sesong! Andreas har vært en defensiv klippe i flere lag og kommer med masse erfaring fra flere år med eliteseriespill i Drammen, Høvik og Konnerud. Vi har tatt en prat med Andreas etter overgangen.
andreas20

Velkommen Andreas Askheim

23.08.2019

Forsvarsspilleren Andreas Askheim er, som kjent, klar for spill i Mjøndalen kommende sesong! Andreas har vært en defensiv klippe i flere lag og kommer med masse erfaring fra flere år med eliteseriespill i Drammen, Høvik og Konnerud. Vi har tatt en prat med Andreas etter overgangen.

Det er mange gode nyheter i MIF Bandy om dagen og vi gleder oss over å presentere Andreas Askheim (33), som har valgt å signere for kommende sesong. Andreas kommer fra spill i Konnerud Bandy sist sesong, der han var forsvarsbauta og kaptein. Andreas var ettertraktet av flere klubber i eliteserien etter sesongen. Etter en fin dialog med MIF Bandy valgte han å ikle seg brunt kommende sesong og det gleder vi oss over.

Andreas har spilt sine barne- og ungdomsår i Drammen og spilte senere for Drammen Bandy sitt A-lag. Deretter gikk ferden til Høvik Bandy hvor det ble mange sesonger, før han under forrige sesong spilte for Konnerud Bandy. Til daglig finner man Andreas i Schibsted Media Group.

 

Ro, kommunikasjon og stabilitet

Med en lang karriere i norsk bandy er det ingen tvil om at Andreas vil tilføre dette MIF-laget solide mengder rutine i sesongen som kommer. Noen av hans fremste styrker er spilleforståelse, stabilitet og kommunikasjon i de bakre rekker. Med drakt #20 på ryggen vil han tiltre i den bakre treeren. Selv om Andreas blir eldstemann på laget er vinnervilje, lidenskap og innstilling på nivå med de aller beste. Vi gleder oss allerede til å se Andreas sine bidrag til vinteren.

På samme måte som sin bror har også Andreas kommet inn i garderoben med en personlighet som bidrar til økt trivsel blant både unge og eldre i laget. Askheim er en naturlig ledertype og allerede under årets første treningskamp fikk man oppleve hvordan Askheim kom inn og forbedret den defensive strukturen i laget. Redaksjonen har tatt et par ord med Andreas etter at overgangen var i boks.

 

Tradisjoner, sjel og lidenskap

Valget falt på Mjøndalen ettersom jeg ser på klubben som en tradisjonsrik klubb i norsk bandy. Bandy har i all tid betydd mye i bygda og dette speiler seg i alle menneskene som er med rundt laget. Allerede i første møte med klubben fikk jeg inntrykk av at støtteapparatet gjør alt for å legge til rette for at spillerne skal ha de beste forutsetningene for å kunne levere resultater på isen. Det beste jeg vet er å se lidenskap i øynene til mennesker jeg møter, da får jeg troen på at vi skal få til noe bra sammen.

Videre gleder jeg meg stort til lokaloppgjøret allerede første serierunde og ikke minst returoppgjøret på Vassenga andre juledag.

 

Varm velkomst

Førsteinntrykket av klubben og laget er meget godt. Det er mange bidragsytere på banen og ikke minst rundt laget, støtteapparatet her består virkelig av mange mennesker som legger til rette for at det skal spilles morsom bandy og ikke minst utvikle klubben og laget fremover. Jeg har blitt tatt godt imot og ting har vært på plass fra første dag.

 

En spennende og harmonisk tropp

Miksen av unge og etablerte spillere med erfaring fra både eliteseriespill og landslag gjør årets tropp spennende. Vi har et lag med konkurranse på de fleste posisjoner på banen, noe som hever kvaliteten i oppkjøringsfasen vi er inne i. Samtidig som det er konkurranse om plassene på banen har vi også et lag som vil hverandre vel, dette speiler seg i de humoristiske meldingene som slenges over bordet i garderoben etter både treninger og kamper.

Årets sesong blir spennende, jeg tror også i år at vi får en jevn sesong hvor flere av lagene tar poeng av hverandre og matchene blir avgjort de siste 15 minuttene. Det laget som er i best fysisk form og vil mest, vil ta med seg poengene i de jevne oppgjørene.

Erfaring og kommunikasjon

Mitt ønske for sesongen er at jeg bidrar med erfaring og ro inn i spillergruppa. Som forsvarspiller vil jeg jobbe mye med kommunikasjon, slik at spillerne rundt meg skal ha de beste forutsetningene for å løse oppgavene i defensiven. Jeg ønsker å bruke erfaringen min på en måte som gjør at unge spillere får de beste forutsetningen til å ta steget opp i eliteserien.

Da gjenstår det bare å ønske Andreas hjertelig velkommen til MIF Bandy. Vi gleder oss til å se han i de bakre rekker til vinteren og ønsker han lykke til med sesongen!

Del med dine venner!

Facebook
Twitter