Robert Hvidsten Arnesen klar som ny assistenttrener

MIF Bandy er meget fornøyde og stolte over å ønske Robert Arnesen tilbake i klubben. Denne gangen skal han bidra med sin kunnskap som assistenttrener, sammen med hovedtrener Bent Gommerud.
3653575806

Robert Hvidsten Arnesen klar som ny assistenttrener

06.09.2019

MIF Bandy er meget fornøyde og stolte over å ønske Robert Arnesen tilbake i klubben. Denne gangen skal han bidra med sin kunnskap som assistenttrener, sammen med hovedtrener Bent Gommerud.

Etter en en fin prosess igjennom sommeren ble det denne uken klart at Robert Arnesen vender hjem til Mjøndalen som klubbens nye assistenttrener. Arnesen trenger ingen nærmere introduksjon, men med 575 obligatoriske matcher for Mjøndalen og en rekke Norgesmesterskap og seriemesterskap er han en av tidenes beste bandyspillere i Mjøndalen. Arnesen var en av de mest sentrale spillerne i gullalderen på 2000-tallet og har etter spillerkarrieren hatt gode år som trener for Solberg SK. 

Trenerteamet er nå komplett
Arnesen hadde et friår fra bandyen i fjor, men ønsker nå å bidra for fullt for MIF Bandy sesongen 2019/20. Robert går inn som assistentstrener i team med hovedtrener Bent Gommerud. Robin Cras vil også inngå i trenerteamet, som spillende assistenttrener. Gommerud sier at han er meget tilfreds med trenerteamet som nå er komplett. Han mener at de utfyller hverandre godt og tenker veldig likt om hvordan «MIF-bandy» skal spilles. – Det å få Robert inn som trener er helt fantastisk. Han er helt rå på detaljer og er en svært dyktig pedagog. Han har en erfaring som er helt unik, kjenner klubben bedre enn de fleste og har en forståelse for spillet, som er gull verdt for oss. I tillegg, får vi med Robin som vil bidra med sin forståelse og oppfatning av hva som skjer ute på banen og jeg tror på et meget godt samarbeid. 

Spennende tropp og mye unge spillere
Arnesen ble kjent med dagens MIF-tropp under fjorårssesongen, da han kom inn for å hjelpe til med sin ekspertise, da det stanget som mest i bunnen av tabellen. Robert vil ikke ta på seg æren for fjorårets snuoperasjon, men det er ingen tvil om at han var et ønsket navn å få inn i brakka etter hans bistand. Robert selv peker på at troppen i Mjøndalen har et uforløst potensial og det at det er mange sultne og unge spillere i troppen, gjør det til et spennende prosjekt. 

Da gjenstår det bare å si: Velkommen hjem Robert!

 

Bra nivå på oppkjøringen og stemning i troppen
Ellers rapporteres det om høy kvalitet på treningene og godt humør i gruppa. Nysignereningene Flip, Andreas og Christoffer er i full gang, sammen med resten av Mjøndalsgutta. Troppen er inne i årets tyngste treningsperiode og barmarken ledes av Robin Cras og Joachim Skinstad. Nå blir det is i Konsberg og tunge barmarksøkter som preger treningshverdagen fremover, før det blir treningsopphold i Vänersborg 5. oktober og Rättvik Cup helgen etter det.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter