Veldig positiv treningsleier i Vänersborg

MIF Bandy tok turen til Vänersborg i helgen for årets første treningleier, som bestod av to treninger og treningskamp mot Vargöns BK. På ypperlige isforhold fikk hovedtrener Bent Gommerud, for alvor, begynt forberedelsene til en ny sesong og helgen ga mange positive svar.
treningsleier2

Veldig positiv treningsleier i Vänersborg

19.08.2019

MIF Bandy tok turen til Vänersborg i helgen for årets første treningleier, som bestod av to treninger og treningskamp mot Vargöns BK. På ypperlige isforhold fikk hovedtrener Bent Gommerud, for alvor, begynt forberedelsene til en ny sesong og helgen ga mange positive svar.

Tidlig lørdag morgen rettet MIF Bandy kursen mot Arena Vänersborg for årets første økter på stor is. Det var en positiv tropp som stod ovenfor to istreninger på lørdag og treningskamp på søndag. Etter et par økter på rink så langt i august, var målet under helgens treningsleier å utnytte den store isflaten for å få opp tempo på skøyter og spill. Troppen bestod av gamle, nye og unge fjes, og treningsleieren ble både en sosial og sportslig suksess. Ekstra morsomt med flere unge spillere som gjør sine første A-lagstreninger på stor is med gode prestasjoner. 

 

Isøkter med høy kvalitet

Hovedtrener Bent Gommerud er i gang med å lede treningene og kjørte to is-økter på lørdagen. Øktene var preget av spilløvelser og ferdighetsøvelser for å få karene i gang etter ferien. Samt en del spill på stor bane. Til tross for at vi fortsatt er i august var det økter preget av høyt tempo, vinnervilje og humør. Det var slitne kropper som gikk av isen rundt kl.20.00 lørdag kveld etter dagens siste økt. Etter en trivelig middag sammen, bar det til sengs for å lade opp til søndagens match. 

 

Seier 4-3 og meget lovende tendenser

Under søndagens kamp mot Vargöns BK fikk MIF en god gjennomkjøring og en pekepinn på hva som allerede er bra og hva som kan jobbes med. Gledelig var spillegleden, innsatsen og engasjementet som MIF viste, samtidig som det også var en rekke gode angrep og solid defensiv struktur. Kampen åpnet nokså rolig, før MIF festet grepet for alvor. Det tok ikke lang tid før Bendik Sørensen var frempå, men stanga stod i veien. Etter dette fulgte en lengre periode med brun dominans og samme Sørensen stod også for årets første mål etter et flott angrep. I en veldig god periode av kampen var det derimot Vargön som utlignet på en corner. Mjøndalen kjørte på videre og neste mann på scoringslista var Ola Vigdal, som satt inn et fint langskudd i lengste hjørne. Samme Vidgal avlsuttet også kampens fineste angrep med nok et langskudd høyt i nettmaskene. På tampen av 1. omgang reduserte Vargön unødvendig etter en styring fra et innslag. 

Andre omgang begynte veldig likt som første med god offensiv og full kontroll defensivt. Både tverrligger og stenger stod derimot i veien ved flere anledninger for bruntrøyene. Scoringen satt omsider da Tor Erling Tveter fikk tak i ballen i boksen, og banket inn 4-2. Vargön reduserte nok en gang etter en litt slapp defensiv jobb. 

Kampen var noe preget av at laget hadde to isøkter i beina, og de siste 20 minuttene ble litt rotete med slitne hoder og ben. Vi takker Vargöns BK for en god kamp og ønsker de lykke til med sin sesong!

 

Nye spillere

Med på turen var også våre nye spillere Christoffer og Andreas Askeim som gjorde sakene sine meget godt og fikk sin debut i brun drakt. Brødrene Askheim har mange års erfaring fra eliteserien og spilte i fjor for Konnerud Bandy. Begge har på kort tid markert seg positivt både på banen og i garderoben. Mer informasjon om både Andreas og Christoffer kommer snart, men dette er spillere og personligheter som vi allerede gleder oss over å ha i klubben. 

Mer informajson kommer også rundt Andrey Anufrienko som vender tilbake til Mjøndalen, etter spill i russisk superliga. Nikita Sitnikov gleder vi oss også til å bli kjent med, Disse var ikke med i helgen, men slutter seg til troppen i september. 

 

Oppkjøringen er for alvor i gang

Som nevnt er MIF godt i gang etter ferien med både isøkter og barmark. Nå blir det en hard periode grunntrening og istreninger, før vi oktober er tilbake med nye treningsamlinger på stor is. Rapportene melder om et treningsvillig gjeng med høy innsats og humør. Dette lover bra for vinteren og vi gleder oss mer og mer for hver dag som går. Følg med på våre hjemmesider og sosiale medier fremover for oppdatering i oppkjøringen!

Del med dine venner!

Facebook
Twitter