Ullevål – MIF 5-3 (2-1)

Mjøndalen tapte den viktige kampen mot Ullevål onsdag 11 januar.
mif-nyheter-fallback-5@2x

12.01.2017

Ullevål tok ledelsen allerede etter 5 minutter og etter 17 minutters spill økte de til 2-0. Mjøndalen kom tilbake etter cornermål av Eirik  Aaslid og utlikning til 2-2 ved Kristian Juvet etter fin gjennomspill i begynelsen av 2. omgang.

Ullevål tok igjen ledelsen 3-2 etter ca 75 minutters spill før Mjøndalen igjen utliknet, npok en gang fra Kristian Juvet. På slutten av kampen scoret Ullevål to kjappe mål og tok seieren med resultat 5-3.

Mjøndalen spilte en relativt god kamp, men marginene var ikke på bruntrøyenes side. Misset straffeslag og tvilsomt annulert mål var noe som gikk mot laget. Fortsatt noe å jobbe med både fremover og bakover på banen – slipper inn for lette mål, og ikke så effektive foran motstanderens mål.

Mål Mjøndalen: Kristian Juvet 2, Eirik Aaslid
Mål Ullevål: Jonas Gaare 3, Daniel Skrettingland, Lasse Torkildsen

Utvisninger: Mjøndalen 50 min og Ullevål 30 min.