Tap mot Høvik

Mjøndalen tapte mot Høvik, men spilte en bedre kamp offensivt enn sist kamp mot Ready.
mif-nyheter-fallback-5@2x

08.01.2017

Mjøndalen hang godt med Høvik i førsteomgang selv om Høvik ledet 3-0 litt ut i omgangen. Mjøndalen klarte å snu det til en 5 – 4 ledelse etter drøyt 40 minutters spill, men  Høvik ga seg ikke før de hadde scoret 3 mål til i førsteomgang.

Annen omgang startet som førte, Høvik scoret flere mål i begynnelsen av omgangen før Mjøndalen klarte å svare. Men bruntrøyene maktet ikke å komme tilbake i kampen en gang til og gikk på ett solid 14-9 tap.

Mjøndalen mål: Alexander Cras 2, Kristian Juvet 2, Robin Cras, Ola Vigdal, Jørn W Kristiansen, Erik Wam, Bendik Sørensen.