Mjøndalen – Ullern 5-5 (2-2)

Mjøndalen kom tilbake i kampen mot Ullern og klarte til slutt uavgjort !
mif-nyheter-fallback-5@2x

15.01.2017

Det var en jevn start i kampen mellom Mjøndalen og Ullern, men det var Mjøndalen som tok ledelsen 1-0 på corner ved Lars Christian Sveen etter ca 8 minutters spill. Ullern snudde kampen og ledet 2-1 etter 20 minutter spill, før Mjøndalen reduserte til 2-2 noen få minutter senere – dette stod seg til pause. Ullern fikk straffeslag rett før pause, og Mjøndalens keeper, William Falch, reddet mesterlig.

Etter 54 minutter spill fikk Ullern igjen straffeslag, og denne gang mått Mjøndalens unge keeper se ballen gå i mål. Etter 70 minutter spill utliknet Mjøndalen igjen ved Tim Bredberg. Så scoret Ullern to mål hvorav det siste kom i det 84 minutt, og ledet 5-3 med 6 minutter igjen av kampen. Da innså nok de bruneste av de brune at Mjøndalen gikk på nok ett tap. Men heldigvis klarte bruntrøyene en ordenlig innspurt ! Mål på straffeslag av Lars Christian Sveen i det 86 minutt og utlikning ved Alexander Cras i det 88 minutt  sørget for uavgjort 5-5.

– I dag var det vinnervilje og innsats, sier Jørn.
– Vi gjorde noen taktiske grep før kampen, men uten at man har innsatse i bunn hjelper det ikke. Vi lå under med 2 mål 7-8 minutter før slutt, men gutta viste moral og henta opp igjen. En jevn kamp der poengdeling var greit nok, men for oss var det nok er bevis på at vi har et nivå inne – bare vi klarer å hente det fram.

Siden Ullevål og Sarpsborg begge tapte sine kamper fikk de brune nå et lite pusterom bakover på tabellen. Neste kamp er på onsdag borte mot Sarpsborg.

MJØNDALEN – ULLERN 5 – 5 (2 – 2)
Vassenga
Tilskuere: 80

Mål Mjøndalen: Lars Christian Sveen 2, Robin Cras, Tim Bredberg og ALexander Cras.
Mål Ullern: Gustav Andersson, Daniel Zeilon, Richard Fritjofsson, CHristoffer Carlström og Henrik Brune.

Utvisninger: Mjøndalen 30 minutter og Ullern ingen.

Dommere: Christian Førd (HD) Knut Grothaug og Joakim Grothaug.