Treningsleir

Mjøndalen Bandy hadde en helt suveren trenings helg i bandyhalen i Vänersborg i helgen 14-16 september.
PART_1537113563765

Treningsleir

16.09.2018

Mjøndalen Bandy hadde en helt suveren trenings helg i bandyhalen i Vänersborg i helgen 14-16 september.

Etter en lang periode med grunntrening og bandytrening i hockey hall skulle endelig Mjøndalsgutta ut på stor is…Gutta var veldig ivrige med å komme seg ut på stor bane og fikk noen fantastiske isøkter. Med muskler stinne av trening ble helgen avsluttet med en treningskamp mot Divisjon 1 laget Sunvära SK Bandy – en kamp Mjøndalen vant til slutt 4-3, etter at det stod 3-0 til pause til bruntrøyene. Målscorere Mjøndalen: Tor Erling Tveter (Str), Rostislav Bashmur, Bendik Gunnerud Sørensen og Robin Cras.

Fra trener teamet meldes det om veldig bra økter og en godt gjennomført kamp selv om beina var slitne på slutten. I tillegg til det sportslige har det også vært en veldig bra helg for lagbygging og bli godt kjent med hverandre. Pia Gunnerud Sørensen er både reiseleder og en «mamma» for spillerne, og har tatt godt vare på spillerne….Freddy og Ole Jonny sørger for at gutta har utsyret klart og tilrettelagt, Jørn Walther og Stian har planlagt treningene godt og testet litt ut spillere på ulike plasser i treningskampen. Gutta hadde også med seg egen PT fra Stamina, Sigrun, som holdt tøyeøveleser etter alle treninger og før treningskampen.  Alt i alt, en meget godt gjennomført helg.

Isen er fortsatt ikke klar på Vassenga så nå venter nye uker med grunntrening og bandytrening i hockeyhaller igjen….Neste tur på gutta er  i midten av oktober – da går ferden til Rättvik Cup.

PS! Ny kaptein av året er Joachim Skinstad !!! Vi gratulerer og ønsker tillykke med oppgaven !

Del med dine venner!

Facebook
Twitter