Mjøndalen styrker trenerteamet

Foran kommende sesong har Mjøndalen styrket trenerteamet både for grunntreningen og hovedansvaret for laget.
mif-nyheter-fallback-5@2x

Mjøndalen styrker trenerteamet

28.05.2018

Foran kommende sesong har Mjøndalen styrket trenerteamet både for grunntreningen og hovedansvaret for laget.

Grunntreningene ledes av Bendik Gunnerud Sørensen og med seg har han tidligere MIF spiller Andreas Hamberg. Bendik utdanner seg innen idrett og Andreas er veldig involvert i Crossfit. Treningene startet opp i begynnelsen av mai, og Hamberg og Sørensen har lagt opp ett veldig profesjonelt treningsprogram som både er variert og hardt for spillerne.

Keeperne vil få oppfølging av Kenneth Lauritzen og Markus Kristiansen – to tidligerekeepere  som vet hva som må til for å bli gode.

Hovedtrener Jørn Walther Kristiansen får med seg tidligere MIF spiller Stian Oseth i trenerteamet, og disse to vil ha hovedansvaret for laget i 2018/2019 sesongen.

På spillersiden er det forløpig ingen store forandringer – to spillere er i militæret og vil ikke være tilgjengelig denne sesongen, samt at Vadim og Andrej er reist tilbake til Russland. Sporstlig leder i Mjøndalen Bandy, Espen Nilsen, melder om forhandlinger med noen spillere, men ingenting avklart for øyeblikket. Vi har en stor og ung tropp og skal satse på våre egne unge spillere, og krydre dette med noen nykommere.

 

Del med dine venner!

Facebook
Twitter