Solberg – Mjøndalen 5 – 6 (2 – 3)

Mjøndalen slutter ikke å overraske i sluttspillet og slo Solberg 6 - 5 i kveldens tredje semifinalene lagene i mellom. Mjøndalen leder dermed 2 - 1 i kamper. Det var ikke mange sekundene igjen av kampen da Robert Arnesen førte Mjøndalen opp i ledelsen 6 - 5, og bruntrøyene kunne dermed juble over kveldens seier.
robert

02.03.2011

Mjøndalen slutter ikke å overraske i sluttspillet og slo Solberg 6 – 5 i kveldens tredje semifinalene lagene i mellom. Mjøndalen leder dermed 2 – 1 i kamper. Det var ikke mange sekundene igjen av kampen da Robert Arnesen førte Mjøndalen opp i ledelsen 6 – 5, og bruntrøyene kunne dermed juble over kveldens seier.

Solbergbanen
Tilskuere ca 250

Mål Mjøndalen: Robert Arnesen 2, Jonas Pettersson 1, Morten Eriksen, Lars Christian Sveen 1, Ole Blom 1
Mål Solberg: Simon Stavis 3, Sondre Kristoffersen 1, Andreas Stavis 1

Utvisninger: Mjøndalen 30 minutter og Solberg 10 minutter.

Det ble en thriller avslutning i ren Hitchcock stil på Solbergbanen i den tredje semifinalen mellom Solberg og Mjøndalen.
Det stod 87 minutter på stadionuret og stillingen var 5 – 5, Solberg ble tildelt straffeslag som Markus reddet mesterlig.
Når stadionuret viste 90 minutter fyrte Lars Christian Sveen av ett skudd fra 40 meter, Solbergs keeper ga retur og
Robert Arnesen puttet ballen i mål og fastsatte sluttresultat til 6 – 5 for Mjøndalen.

Solberglegende Ole Blom som nå har ikledd seg den brune drakta førte Mjøndalen opp i en 1 – 0 ledelse etter 18 minutters spill. Andreas Stavis utliknet i det 26 minutt på straffesituasjon. Jonas Pettersson førte bruntrøyene opp i en 2 – 1 ledelse ved ett velplassert og hardt skudd like utenfor 16 meteren. Solberg kom igjen tilbake og utliknet til 2 – 2 etter en fantastisk prestasjon av Sondre Kristoffersen. Mjøndalens Lars Christan Sveen førte Mjøndalen igjen opp i ledelsen med 3 – 2 som også ble pauseresultatet.

Annen omgang hadde ikke vart 1 minutt før Solberg utliknet Mjøndalens ledelse til 3 – 3 ved målmaskinen Simon Stavis. Samme mann førte også Solberg opp i en 4 – 3 ledelse i det 55 minutt. Minuttet etterpå utliknet Mjøndalen til 4 – 4 ved Morten Eriksen som styrte ett innlegg fra kanten rett i mål. Solberg fikk tildelt nytt straffeslag i det 60 minutt og Simon Stavis var sikker fra straffemerket og gav Solberg en 5 – 4 ledelse. I det 71 minutt utliknet Mjøndalen ved Robert Arnesen, før samme mann avsluttet dagen ved å føre Mjøndalen til 6 – 5 seier i siste minutt av kampen.

Neste kamp er nå på Vassenga førstkommende fredag klokken 19:00.