Mjøndalen vant andre semifinale

Mjøndalen Bandy tok en viktig seier i den andre semifinalen mot Solberg. Bruntrøyene vant til slutt 5 - 4 i det som var en svært jevn kamp og utliknet dermed til 1 - 1 i antall seier i semifinalene. (Best av 5 kamper. Bildet av Markus er fra Drammens Tidende)
markus

28.02.2011

Mjøndalen Bandy tok en viktig seier i den andre semifinalen mot Solberg. Bruntrøyene vant til slutt 5 – 4 i det som var en svært jevn kamp og utliknet dermed til 1 – 1 i antall seier i semifinalene. (Best av 5 kamper. Bildet av Markus er fra Drammens Tidende)

Solberg åpnet kampen best og produserte en del sjanser i første halvdel av førsteomgang, dette resultert også i en 2 – 0 ledelse etter 17 minutter. Mjøndalens trener, John Richard Øen, tok en timeout og kalte til seg troppene. Etter denne praten snudde Mjøndalen kampen og med mål av Jørn W Kristiansen, Marting Nørgaard og Jonas Pettersson kunne bruntrøyene går til pause med en 3 – 2 ledelse.

Annen omgang er mer jevn, men Solberg produserte flere store sjanser, men en outstanding Markus Kristiansen i Mjøndalens mål holder bruntrøyene inne i kampen. Solberg utliknet allikevel til 3 – 3i det 50 minutt, men ett par minutter senere tok bruntrøyene føringen igjen ved frislagmål av Jørn W Kristansen til 4 – 3 ledelse. Spillet bølget frem og tilbake utover 2 omgang, og i det 81 minutt økte Jørn W Kristiansen Mjøndalens ledelse til 5 – 3 på corner. Solberg utliknet 3 minutter senere til 5 – 4, men næremere kom ikke Solberg denne dagen.

Nå er det ny match på Solbergbanen førstkommende onsdag klokken 19:00, før den 4 semifinalen spilles på fredag klokken 19:00 på Vassenga.

Kampfakta:

Mjøndalen – Solberg 5 – 4 (3 – 2)
Vassenga
450 tilskuere

Mål Mjøndalen: Jørn Walther Kristiansen 3, Martin Nørgaard 1 og Jonas Pettersson 1
Mål Solberg: Simon Stavis 1, Erik Wam 1, Thomas Moen 1 og Sondre Kristoffersen 1

Utvisninger: Mjøndalen 30 min og Solberg 30 min

Dommer: Laugerud, Hovland Olsen og Carlsson. Dommertrioen gjorde sakene sine veldig bra og la seg på en tøff men fair linje.