Mjøndalen til NM Finale

Mjøndalen er klare for NM Finale etter at de i kveld slo Solberg 5 - 4. Solberg ledet 4 - 0, men Mjøndalen gav aldri opp. Mjøndalens førsteårs junior Eirik Aaslid fikk æren av å sette inn seiersmålet i det 69 minutt.
seier_1

04.03.2011

Mjøndalen er klare for NM Finale etter at de i kveld slo Solberg 5 – 4. Solberg ledet 4 – 0, men Mjøndalen gav aldri opp. Mjøndalens førsteårs junior Eirik Aaslid fikk æren av å sette inn seiersmålet i det 69 minutt.

Med 3 strake seier mot Solberg vant Mjøndalen 3 – 1 i kamper i semifinalene og er dermed klare for NM Finale. Tidenes snuoperasjon på Vassenga fant setd da Mjøndalen gikk fra 0 – 4 til 5 – 4 på 19 minutter.

Solberg åpnet kampen forrykende og tok ledelsen 1 – 0 etter 5 minutter ved Simon Stavis. Samme mann økte Solbergs ledelse til 2 – 0 5 minutter senere. Solberg fortsatte å kjøre å kjøre kampen og Mjøndalen hadde problemer med å demme opp for Thomas Moen og Kjetil Johansen. I det 24 minutt økte Simon Stavis til 3 – 0 for Solberg som også ble pauseresultatet.

Solberg startet også 2. omgang best og etter 1 minutt spill satte Kjetil Johansen inn sitt første mål for dagen, og økte Solbergs ledelse til 4 – 0. På dette tidspunktet så det stygt ut for Mjøndalen, og publikum forberedte seg for en femte og avgjørende kamp på søndag. Men Mjøndalen ville det anderledes og satte inn en sluttspurt vi sjelden har sett maken til på Vassenga.  Jonas Pettersson reduserte til 1 – 4 i det 50 minutt, Ole Blom reduserte til 2 – 4 idet 52 minutt, Lars Christian Sveen reduserte til 3 – 4 i det 55 minutt, Jonas Pettersson utliknet til 4 – 4 i det 63 minutt og Eirik Aaslid førte Mjøndalen opp i 5 – 4 ledelse i det 69 minutt.

KAMPFAKTA:

Mjøndalen – Solberg 5 – 4 (0 – 3)
Vassenga
483 tilskuere

Mål Mjøndalen: Jonas Pettersson 2, Lars Chrsistian Sveen 1, Ole Blom 1 og Eirik Aaslid 1
Mål Solberg: Simon Stavis 3, Kjetil Johansen 1.

Utvisninger: Mjøndalen 45 min og Solberg 15 min.

Dommere: Hans Petter Swensen (HD), Carl Jansson og Lasse Andre Holm