Forholdene lå til rette med skyfri himmel og speilblank is, da det 33. oppgjøret av annendagsmatchen mellom MIF og Solberg SK braket løs. Det skulle derimot ikke bli noen bandyfest for de brune i år heller, som skuffet måtte se SSK ta med deg 2 fortjente poeng tilbake til ælva. .
mif-nyheter-fallback-5@2x

30.12.2019

MIF Bandy – SSK Bandy | 2-7 (2-2)

For det ble ingen brun seier i år heller, til tross for et jevnt utgangspunkt på tabellen. Optimismen og troen på seier var høy inn mot kamp, etter flere sterke seiere og prestasjoner hittil i sesongen. Allikevel, var starten preget av et litt tafatt MIF-lag som virket litt påvirket av stundens alvor og anledningen.

Det tok nemlig ikke mer enn 2 minutter før Thomas Moen finner Sondre Kristoffersen med et rakt flipp og alene mot William Falch er Kristoffersen sikker. 1-0 til SSK. Solberg får lov til å styre det meste i åpningen og kvarteret senere er det samme Moen og Kristoffersen som kombinerer med et diagonalt flipp og dermed stod det 2-0 etter snaue 20 minutter. MIF tar time-out og legger om defensiven litt og blir enige om at det er på tide å komme i gang.

Og dette skulle gi forbedringer. Etter 25 minutter kombinerer MIF fint på en overgang og Kristian Juvet legger ballen elegant igjen til Robin Cras, som er sikker alene med keeper. MIF reduserer til 2-1. Ut omgangen bølger det frem og tilbake, og like før pause får MIF corner. Andrey Anufrienko og Ola Vigdal produserer frem en smart varient og Vigdal utligner til 2-2. Det er full kamp igjen og dommeren signaliserer for pause.

I pausen er bruntrøyene enige om at det enda ikke er på godt nok nivå og at dette må forbedres til 2. omgang. Det står uavgjort og dette kan vi dra i land sammen. Men slik skulle det ikke bli.

Allerede etter 50 minutter skyter Emil Gulbrandsen ballen i mål på corner. Solberg er tilbake i ledelsen og minutter etterpå kommer MIF i undertall etter en litt billig utvisning. Solberg utnytter overtallet og Even Gamst øker ledelsen til 4-2. Derifra og ut virker MIF noe resignert og får verken det offensive eller defensive til å stemme. Solberg får øke til både 5,6 og 7-2 før matchen er over og tar seieren fortjent etter en sterk 2. omgang.

Vi takker for kampen og rammen SSK var med på å skape i år!

Bruntrøyene var allerede på is igjen dagen derpå for å evaluere og lære, samt nullstille etter kampen. Det er fortsatt 7 kamper igjen av årets serie og mange poeng å spille for før sluttspillet! Nå venter en full treningsuke før vi drar til Sarpsborg søndag 5. januar for å krige om 2 poeng.

Takk til alle som kom på kamp 2. juledag for å støtte oss. Vi kommer sterkere tilbake!