Seier på vanskelige forhold

MIF Bandy tok i mot iskrigerne fra Østfold, Sarpsborg Bandyklubb, onsdag kveld! Under vanskelige forhold på Vassenga kriget bruntrøyene til seg 2 poeng etter en sterk 4-0 seier.
mifsarp1

21.11.2019

MIF Bandy – Sarpsborg BK | 4-0 (2-0)

I utgangspunktet lå alt til rette for en fin og underholdende bandykamp på Vassenga mot Sarpsborg BK. Banemannskapet hadde kjørt is hele natten for å skape perfekte forhold etter flere dager med regn og sludd. En speilblank Vassenga lå klar ved oppmøte til kamp. Da trenerne Bent Gommerud og Robert Arnesen dro i gang spillermøtet kom derimot nedbøren brått over Vassenga. Det var ingen tvil om at dette ville bli en 90 minutters krig om poengene.

Sarpsborg kom til Vassenga for å krige til seg 2 nye poeng, men måtte se seg slått denne gangen.

Og fokuset lå på innstilling og innsats før kamp. Spillergruppa fokuserte på viktigheten av å vinne alle duellene på isen, kommunikasjon og hjelpe hverandre. Sarpsborg kom fra en fin sesongstart med uavgjort mot Drammen, en jevnt oppgjør og tap mot Stabæk, samt seier over Høvik. MIF kom fra en fin seier over Høvik og ønsket å fortsette poengfangsten.

Matchen begynte som forutsett. Sarpsborg skjøv ballen ut på sine halfer og slo langt opp mot jagende offensive spillere. MIF forsøkte å spille i starten, men ble etterhvert tvunget til å slå langt på de vanskelige forholdene. Allerede etter 5 minutter i første omgang får MIF frislag fra distanse. Ballen blir skyvd til Andrey Anufrienko som banker ballen i mål fra distanse. 1-0 til hjemmelaget. Et kvarter senere er Nikita Sitnikov i farta og jobber opp slurv i SBK-forsvaret. Nikita setter fart og gjør ingen feil alene med keeper. 2-0. Kampen bølger frem og tilbake med masse dueller i hver ende av banen, men begge lagene står i mot og lagene går til pause på stillingen 2-0.

Nikita Sitnikov ble matchens store spiller med 2 mål og 1 assist.

I andre omgang letter været litt og isen er mer spillbar. Hjemmelaget fester grep og tar tak i kampen. Etter et kvarters spill i andre omgang ruller MIF opp nok et angrep hvor Andrey spiller fri Nikita som banker ballen i mål. 3-0. MIF har en god periode og produserer flere sjanser og gode angrep i denne perioden. Kvarteret senere sitter 4-0 når Stefan bryter fint i forsvaret, før han spiller fri Nikita midtbanen, som igjen spiller fri Andrey. Andrey setter fart og setter ballen elegant i mål fra skrått hold. Etter dette dør kampen litt og Sarpsborg virker litt resignert. Kampen blåses av bruntrøyene kan juble for sesongens andre seier. Vi takker Sarpsborg BK for en tøff, men fair kamp på vanskelige forhold.

Sarpsborg fikk kjørt seg utover i 2.omgang. Her er det MIFs Robin Cras som er på vei igjennom.

Vi ønsker også takke alle dere som trosset regn, sludd og vind for å støtte oss til seier i går kveld! Nå lader vi om med trening på fredag før Ullern Bandy kommer til Vassenga lørdag kl.16.00. Ullern slo Solberg 6-3 i går kveld, så lørdagens kamp bir virkelig et tøft oppgjør for bruntrøyene. Sees på Vassenga lørdag kl.16.00!

Nok en skikkelig laginnsats sørget for 2 poeng. Vi gleder oss allerede til lørdag!