Tap for Ullern Bandy

MIF tok i mot Ullern Bandy lørdag ettermiddag. Etter en lovende start på kampen, falt bruntrøyene sammen i en svært dårlig periode før pause. Det ble for tøft å hente opp 5-1 etter pause og stillingen endte til slutt 5-2 til Oslo-laget.
mif-nyheter-fallback-5@2x

25.11.2019

MIF Bandy – Ullern Bandy | 2-5 (1-5)

Lørdag ettermiddag var det duket for et meget spennende oppgjør i 5. runde av Eliteserien. MIF Bandy tok i mot Oslo-laget Ullern Bandy på en våt, men meget spillbar Vassenga-is. All honnør til banemannskapet som klarte å produsere en såpass god flate med vanskelige værforhold. Ullern hadde åpnet med 1 tap og deretter 3 strake seire. At det ville bli en tøff kamp var helt sikkert.

Kampen startet i et høyt tempo med to angrepsvillige og kontringssterke lag. Begge lag forsvarte seg derimot godt også, og dette tydet på at man hadde en underholdende kamp av høy kvalitet i vente. Og det er MIF som åpner best. Etter 25 minutter blir Kristian Juvet ulovlig forhndret på vei inn i feltet til Ullern. En meget god dommertrio for dagen signaliserer for straffeslag til MIF. Andrey Anufrienko er sikker fra 11 meter og banker ballen i nettaket. 1-0 til de brune.

Men derretter skulle Ullern ta fullstendig over med scoringer. Utligningen kom noen minutter senere etter corner, hvor MIF står og sover på egen strek. Uten å fornærme noen skyttere, var dette en markkryper langs isen som burde vært avverget. Ullern fortsetter trykket og ruller opp fine angrep. 2-1 sitter etter at de får komme rundt på siden og får avsluttet fra skrått hold. Banespillet og sjansestatistikken er jevn, men Ullern er effektive og dyktige. 3-1 kommer etter at MIF spiller på seg kontring i mot som utnyttes til det fulle. 5 minutter før pause sitter 4-1, denne gangen også på corner. Igjen danser ballen på streken, men MIF klarer ikke å avverge. Ullern får ytterligere en scoring før lagene går til pause etter et nydelig flipp, som rett og slett er av høy kvalitet.

I pausen blir MIF enige om at energien og innsatsen må opp mange hakk i defensiven, samtidig som enklere valg må gjøres i eget spill. Karene blir enige om å gi det et ærlig og helhjerta forsøk. Og det er et annet MIF-lag som går på isen i 2. omgang. Defensiven er knalltøff igjen og det er mer trykk i det offensive. Ullern forsvarer seg derimot godt og er ikke ufarlige heller. Mot slutten får MIF straffe igjen etter slag på kølla i feltet. Andrey setter den godt oppi vinkelen, men det holder ikke denne gangen dessverre. MIF taper kampen 5-2 mot et godt Ullern-lag med mange gode spillere.

Nå håper vi på bedre vær og bedre is, slik at vi får trent godt igjen mandag kveld. Ny kamp på onsdag borte mot nyopprykka Øvrevoll Hosle IL. Kl.20.30 på Bærum Idrettspark (Rud Hauger) skal bruntrøyene revansjere seg!