Årets første seier kom på hjemmebane

MIF Bandy tok i mot Høvik Bandy på Vassenga søndag kveld. Bruntrøyene var virkelig i slag og levnet ingen tvil om at poengene skulle bli igjen i Mjøndalen. Drøye 200 publikummere fikk juble for 12 brune mål, hvorav hele 7 mål ble scoret av den notoriske målscoreren Andrey Anufrienko.
IMG_2025

18.11.2019

MIF Bandy – Høvik Bandy | 12-3 (5-2)

Etter to tøffe bortekamper og knepne tap mot topplagene Solberg og Ready, var det duket for årets første kamp hjemme på Vassenga. Et skadefritt og spillesugent MIF-lag var ekstremt klare for å ta årets første seier. Motstanderlaget Høvik Bandy har mange nye spillere i år, og hadde gjort gode matcher med knepne tap mot Ullern og Sarpsborg hittil i sesongen.

Høvik Bandy jaktet også årets første seier søndag kveld på Vassenga.

Mjøndalen gikk derimot respektløst til verks og etter 12 minutter sitter første scoring. Kristian Juvet blir frispilt etter flotte kombinasjoner og gjør ingen feil alene med Høviks sisteskanse. 4 minutter senere er Eirik Aaslid fremme og dunker inn 2-0. Kun minuttet senere utnytter derimot Høvik en feil i MIF sitt oppbyggende spill og Maxim Pyanov får stille inn siktet og banker ballen i nettaket. Høvik reduserer til 2-1. Dette får MIF sin russiske bjørn Andrey Anufrienko til å våkne. I både det 25. og 26 minutt banker Andrey inn både 3-1 og 4-1 med vakre og velplasserte skudd fra vinkel. Noen minutter senere blir Ola Vigdal vakkert spilt frem av Filip Johnsen og Ola gjør ingen feil og setter inn 5-1. Høvik har derimot noen farlige skyttere på laget og reduserer til 5-2 med Alexander Serov på corner. Lagene går til pause med denne stillingen.

Andrey Anufrienko (Nr. 14) blir gratulert for 1 av hans 7 scoringer for kvelden.

I pausen ble viktigheten av å fortsette med tempo og knallhard defensiv jobb trukket frem av trenerteamet Bent Gommerud og Robert Arnesen. Og deres elever fulgte opp planen. Fra det 50 minutt og utover gjennomførte MIF en bunnsolid kamp. Andrey leverte 5 scoringer i andre omgang og ble banens bestemann for MIF. Også Eirik Aslid noterte seg for en ny scoring, mens Robin Cras fikk krone verket da han la på til kveldens 12 mål. Nevnte Cras stod virkelig frem og leverte assists på løpende bånd igjennom hele kampen.

Robin Cras var en av kampens store spillere og fikk sette inn 12-2 scoringen.

Høvik Bandy får et trøstemål helt på tampen ved Alexander Serov og kampen ender med 12-3 seier til bruntrøyene. En solid lagseier som bygger masse selvtillitt foran onsdagens tøffe hjemmekamp mot Sarpsborg kl.19.00. Gledelig var det også å markere at Martin Nørgaard, som kom til MIF i 2010, rundet 250 spilte kamper for MIF Bandy. Vi gratulerer Martin og takker for en utrolig innstas og preastasjoner. V gleder oss til mer fra den rutinerte midtbanespilleren.

Martin Nørgaard ble fortjent gjort stas på før kampen av MIF Bandy og leder Tom Andersen for 250 spilte kamper i brun drakt.

Utrolig hyggelig var det også å se at mange publikummere hadde tatt turen til Vassenga denne kvelden. Drøye 200 personer møtte opp for å se årets første hjemmekamp og det setter vi stor pris på! Tusen takk for støtten og så håper vi å se dere igjen på neste hjemmekamp.