Old Boys er Norgesmestere 2011

Etter en effektiv 1. omgang og passe kontrollert 2. omgang kunne gamlegutta ta hjem pokalen.
Lagbilde_OB_2011__1024x768_

Old Boys er Norgesmestere 2011

10.03.2011

Etter en effektiv 1. omgang og passe kontrollert 2. omgang kunne gamlegutta ta hjem pokalen.

MIF Old Boys – Stabæk Old Boys 4-3 (3-1)
1-0: Richard Tandberg Olsen (4)
2-0: Stian Kristiansen (14)
2-1: Stabæk (21)
3-1: Hans Simensen (29)
4-1: Stian Kristiansen (36)
4-2: Stabæk (43)
4-3: Stabæk (58)
Utvisning: Stian Kristiansen (6 min)


                                                       Norgesmestere Old Boys 2011
Bak f.v.:
Brede Solberg, Frode Oppdal, Richard Tandberg Olsen, Richard Nilsen, Kjetil Hoffen, Øyvind Eriksen, Geir Themte, Lars Lenes Johansen og Runar Andreassen
Foran f.v: Hans Simensen, Per Erik Kristiansen, Trond Sigurd Karlsen, Kjell Olsen, Stian Kristiansen, Tom Andersen og Bent Nilssen  

Det var tydelig at det var en kamp utenom det vanlige denne onsdags kvelden på Bergbanen. Her var det søkt om fritak fra rep.øvelse, barnevakt som måtte utsette ferien og oppmøte hele 3 kvarter før avslag – en frist som alle utenom Themten klarte å holde. Aktivtetsleder Andersen kjørte taktikkpraten og mana til i spelle i hopes i god MIF-ånd. Som kjent nekta dagens motstander Kenneth Lauritsen å spille da han jo hadde sitti på A-lags benken i 2 kamper, men Bent Nilssen fikk heldigvis overtalt mora si til å utsette ferieturen en dag og heller sitte barnevakt. Blomst til henne og kaktus til bæringene.

Gutta fulgte taktikken nesten til punkt og prikke. Alle jobba for hveradre, avslutningene satt der de skulle, motstanderen blei pressa ut på sidene eller havna i «sekken» og de avslutningene som kom mot mål var Bent klare til å plukke. Bent har forøvig (fortjent eller ufortjent) fått kallenavnet «Sila», men gjorde sitt navn til skamme denne kvelden. Antall VG-redninger vår sisteskanse varta opp med kunne fylt et helt sportsbilag! Det skal sies at motstanderen nok hadde ballen mest, men det er scoringene som teller og da dommerduoen blåste av kampen var både spillerne og de tilreisende duskedamene (uten dusk riktignok) rasende fornøyd med at pokalen blei med hjem til Vassenga.

Verken TV2 eller NRK dukka opp så vi tok ansvar sjøl og foreviga kvelden så våre faste tilhengere kan nyte både 1. og 2. omgang selvfølgelig feiringa i garderoben etterpå. 

Vi takker Stabæk for kampen og Ullevål for arrangementet og håper unggutta på A-laget har latt seg inspirere!

 

 

Vår faste pokalløfter Runar i aksjon

Del med dine venner!

Facebook
Twitter