Seier mot Høvik på Vassenga

IMG_4182

STORSEIER MOT HØVIK Etter en etterlengtet opptur på Skeid i midtuken, var det et tent MIF-lag som ville fortsette den gode trenden og vise seg frem for hjemmepublikumet. Og for en oppvisning det skulle bli! Til tross for ymse værforhold på ettermiddagen, klarte banemannskapet å lage perfekte forhold når temperaturen falt mot kampstart. Alt lå til rett for en underholdende kamp. Med seier 17-3 blir det nærmest tidkrevende å skrive et fyldig referat, men i kort trekk ble det aldri spennende på Vassenga i går kveld.

Allerede etter 4 minutter får MIF straffe som Alexander Serov banker inn. Snaue 8 mimutter senere blir Mads Hansen flippet igjennom og på elegant vis setter han inn 2-0. Derifra og ut til pause skulle det handle om Serov og Hansen som bytter på med å score målene, etter assister fra blant annet Patrik D. Holm, Eirik Aaslid, Kristian Andersen og Ola Vigdal. Når Filip Johnsen vipper inn i nettmaskene via en Høvik spiller til selvmål har de brune scort 8 mål før pause, mens Høvik har redusert 2 ganger. Stillingen er 8-2 til pause, etter mye godt spill og kontroll defensivt.

Andre omgang fortsetter i samme sporet og Mads Hansen åpner målkontoen igjen etter 7 minutter, etter assist fra Bendik Sørensen. Noen få minutter senere går Ola Vigdal hele veien fra forsvaret og setter inn 10-2. Høvik reduserer en gang, men etter det er det kun bruntrøyene som er farlig. Ut kampen kommer Andersen, Sørensen x 2, Alex Cras, Mads Hansen og Robin Cras på scoringslisten og sluttresultatet ender på hele 17-3.

Mads André Syverstad Hansen blir fortjent kårets til MIFs beste spiller etter sine 5 scoringer. 2 viktige poeng ble sikret etter en morsom kamp og opplevelse for de brune. Fantastisk angrepsspill og bra engasjement og innsats fra samtlige spillere. Vi takker Høvik og dommerne for kampen, og som alltid en stor takk til arrangørene og publikum.

Allerede i morgen er det hjemmekamp igjen, og det er ventet en langt tøffere match når fjorårets sølvvinner Ullern Bandy kommer på besøk kl.18.00 på Vassenga. Karamellen fra i går har vi sugd ferdig på, nå tar vi med oss godfølelsen og omstiller før morgendagens match. Som alltid går vi for brun seier