Seier mot Ullern på Vassenga

IMG_0231

NY SEIER MOT ULLERN Etter oppturer mot både Skeid og Høvik tidligere i uken, var det ventet langt tøffere motstand når fjorårets sølvvinner Ullern Bandy, gjestet Vassenga søndag kveld. Ullern har hatt en litt varierende sesong hittil i år, men er et lag som alltid er vanskelig å møte. Bruntrøyene ønsket derimot å fortsette den gode trenden, og det var ingen tvil om at hjemmelaget hadde en målsetning om seier før kamp.

Kampen skulle derimot starte på verst tenkelige måte for MIF. Allerede etter 3 minutter får Ullern tak i en langball og får avsluttet fra skrått hold. Ballen sniker seg inn i mål via en MIF spiller. Vondt skulle bli til verre få minutter etterpå når Ullern prikker inn et frislag. 2-0 til gjestene fra Oslo etter 7 minutter. MIF skulle derimot ikke resignere og begynner å ta tak i kampen. Etter 16 minutter serverer Robin Cras sin midtbanekollega Patrik D. Holm igjennom på flipp. Patrik takker for pasningen og setter sikkert inn reduseringen. 5 minutter senere er det Filip Johnsen som er i servitørrollen og flipper igjennom til Alexander Serov. Vår russiske målscorer er også sikker alene mot keeper og utligningen er et faktum. MIF skulle derimot ikke gi seg der og fortsetter trykket. Etter omtrent halvtimen spilt spiller Robin Cras en lur stikker til Eirik Aaslid på kanten. Aaslid fosser igjennom et par Ullern-forsvarere før han banker ballen mål fra skrått hold. 10 minutter senere er rollen byttet om, og Aaslid kommer seg fint inn langs dødlinja, før han spiller ballen inn i feltet. Der venter Robin Cras, som kontant setter ballen i mål. Til tross for en god MIF-periode var Ullern langt ifra resignert. 1 minutt før pause er de frempå og reduserer til 4-3, som ble pauseresultatet.

I andre omgang åpner himmelen seg mer over Vassenga, og forholdene blir noe mer utfordrende. Igjen ønsker vi å sette trykk fra start, men igjen er det Ullern som åpner best. Etter kun 3 minutter fyrer Ullern av et langskudd som går i mål. Lagene er plutselig like langt på stillingen 4-4.På utfordrende forhold utvikler det seg til en stillingskrig mellom lagene, uten de store sjansene. Bruntrøyene etablerer sakte et lite overtak i kampen og blir tildelt straffe etter 13 minutter. Ullerns sisteskanse redder forsøket fra Joachim Skinstad. Drøye 10 minutter senere får MIF en ny straffe. Igjen redder Ullern, og denne gangen er det Serov som er uheldig fra straffemerket. MIF lar derimot ikke skuffelsen gå innpå seg og et kvarter før slutt skulle det bli mål. Serov serverer Robin Cras som drar seg ut, og setter ballen opp i hjørnet. Etter scoringen åpner kampen seg mer, og etter 36 minutter tar Serov en overgang på egenhånd og går hele veien selv, før han øker ledelsen til 6-4. Ullern sender mange folk i angrep, og dette åpner for overganger. 5 minutter før slutt fastsetter Serov sluttresultat til 7-4 etter flott forarbeid av Patrik D. Holm. Det ender med 7-4 seier på Vassenga, etter en fantastisk laginnsats og lagmoral.

I tøffe forhold varmer det ekstra godt med slike seire, men først og fremst gleder vi oss over 2 nye og viktige poeng! Banens beste blir veteran Robin Cras som står frem med både scoringer, målgivende og godt spill. Vi takker Ullern og dommerne for kampen, samt en ekstra stor takk til vårt trofaste publikum og ildsjeler. Vi retter også en spesiell takk til Ultras Dala som først synger Mjøndalen Fotball til en viktig seier, før de tar turen til Vassenga for å støtte oss.

Nå venter det en uke med trening, før vi tar imot Drammen Bandy på fredag til et tøft lokaloppgjør!