Skuffende tap mot Drammen Bandy

Bruntrøyene dro den korte turen til Marienlyst søndag kveld for å "reise kjerringa" etter en dårlig periode. Dette skulle derimot ikke bli noen opptur denne gange heller og Drammen Bandy seiret med hele 7-0.
mif-nyheter-fallback-5@2x

15.01.2020

Bruntrøyene dro den korte turen til Marienlyst søndag kveld for å «reise kjerringa» etter en dårlig periode. Dette skulle derimot ikke bli noen opptur denne gange heller og Drammen Bandy seiret med hele 7-0.

Drammen Bandy – MIF Bandy | 7-0 (3-0)

Forholdene lå virkelig til rette for et tett og fartsfylt lokalderby på Marienlyst og MIF Bandy var mer enn sugne på å kapre den første seieren i 2020. Drammen Bandy har vært i en meget god periode, med blant annet seier mot Stabæk borte. At det skulle bli en tøff match var det ingen tvil om.

Og kampen starter på verst tenkelig måte. Etter 3 minutter får Drammen et frislag inne på MIF Bandy sin halvdel. Ballen skytes inn i feltet og havner etter hvert hos en umarkert spiller hos hjemmelaget, som får en enkel oppgave med å sette ballen i mål fra kort hold. Kampen fortsetter med ball i begge lag, men MIF sliter med å skape så mye på et kompakt og lavtliggende hjemmelag som forsvarer seg godt. Drammen er farligere når de angriper og etter 26 minutter får de uttelling igjen. Tdiligere MIF-spiller Patrik Døhlen Holm spiller fint frem til Even Thiseth, som setter ballen i mål. Kampbildet fortsetter på samme måte, men MIF er inne i en bedre periode nå. Etter 36 minutter får MIF straffe, men keeper Oliver Hereta hos Drammen redder mesterlig. Isteden er Drammen Bandy som får straffe i 1. omgangs siste minutt. Straffen ekspederes av samme Thiseth, som er sikker fra straffepunktet. 3-0 til pause.

I pausen blir vi enige om at det er på tide å våkne opp og forsøke å bryte ned Drammen sin defensiv. Dette skulle derimot ikke lykkes og 2. omgang blir en omgang vi ønsker å glemme. Drammen Bandy lykkes i å sette 4 nye mål før full tid, uten at bruntrøyene evner å sette noen mål. Det bommes på ei ny straffe og 100 % sjanser, samtidig som Drammen er gode og spesielt målvakt Hereta. Drammenserne vinner fortjent 7-0, etter solid prestasjon og en imponerende defensiv.

I skrivende stund er det ny kamp allerede i dag, hjemme mot ØHIL kl.19.00 på Vassenga! Nå skal både den siste tiden og det forsmedelige tapet mot ØHIL tidligere i sesongen revansjeres. Skuffelsen var stor etter matchen mot Drammen og nå gjelder det å finne tilbake til formen og prestasjonene før jul. Spillerne har denne uken hatt et internt møte for å nullstille og jobbe seg sammen ut av en tung periode. Nå ser vi frem mot avslutningen av seriespillet og videre inn mot sluttspill.