Tap mot Ready

Den ubeseirede serielederen Ready gjestet Vassenga onsdag kveld. Laget fra Oslo fikk gode arbeidsforhold og vant overlegent 10-1 til slutt.
mif-nyheter-fallback-5@2x

09.01.2020

MIF Bandy – Ready Bandy | 1-10 (0-4)

Det var suverene bandyforhold da serielederen Ready og gjestet Vassenga onsdag kveld. Gjestene fra Holmenkollen har vært bunnsolide hittil i år og har imponert med en sterk og kompakt defensiv, kombinert med en fin og effektiv bandy fremover. Bruntrøyene var derimot positivt innstilt før match, vel vitende om at man kan slå alle lag på en god dag. MIF stilte uten Christoffer Askheim, Kristian Juvet og Bendik Sørensen, som var ute med sykdom og skade. Inn i laget kom Tor Erling Tveter, Robin Engström og debutant Adrian Faye. Sistnevnte gjorde sin debut på A-laget, og det er alltid like morsomt med nye unge spillere som får prøve seg.

Og det så egentlig lovende ut i kampens første minutter. Ballen ble flyttet raskt og det etableres et lite trykk mot Ready, samtidig som den defensive jobben var god. Det skulle derimot ikke vare lenge. Etter 5 minutter avklarer MIF en ball ut til corner. Corner skytes nokså løst nede i hjørnet og der står MIF og sover på egen strek. Ready tar ledelsen 1-0.

Etter scoringen bølger spillet frem og tilbake med høyt tempo i en lengre periode, og det virker som det skal bli en åpen og spennende match på Vassenga. Dessverre skulle det ikke bli den store spenningen i oppgjøre og Readu øker ledelsen etter 25 minutter når det flippes nydelig over MIFs bakre rekker. Minuttet senere kopierer Ready formelen og plutselig står det 3-0. Kampen fortsetter å være ganske jevnspilt i ballinnehav, men MIF skaper omtrent ingenting mot Ready sin tette defensiv. I første omgangs siste minutt skulle sifferne øke ytterligere da Ready får tildelt straffe. Straffen er sikker og lagene går til pause med 4-0 til bortelaget.

I pausen sitter bruntøryene og trenerteamet med en litt rar følelse, hvor man føler at man henger godt med, men Ready er mye bedre banens siste tredjedel. Både fremover og bakover på banen. Dette må skjerpes inn og bruntrøyene har tro på en snuoperasjon.

2. omgang blir derimot et mørkt kapittel hvor MIF faller tilbake på gamle synder med personlige feil og resignasjon når man innser at slaget er tapt. Ready får enkle arbeidsforhold og vinner overlegent hele 10-1 til slutt. Vi er skuffet over hvordan vi fremstår i 2. omgang, men Ready viser også hvorfor de er serieleder og ubeseiret. Et solid kollektiv og gode enkeltspillere. Vi takker for kampen og nullstiller inn mot en viktig periode fremover.

Neste kamp er borte mot Drammen førstkommende søndag og da skal vi slå tilbake!