Tredje strake for Old Boys!

Det ser ut som om gamlegutta har finni toppformen....
mif-nyheter-fallback-5@2x

Tredje strake for Old Boys!

21.01.2011

Det ser ut som om gamlegutta har finni toppformen….

Snarøya OB – MIF OB 3-4 (1-2)
Mål:
Tom Andersen (2) og Øyvind Eriksen (2)

Bortekamper på en torsdag er ikke det enkleste å få folk til, men siden Lars heiv seg i bilen etter at sceneteppet på skoleskuespillet var senka hadde vi da ei reserve!
Av våre tre keepere meldte den ene seg skada for resten av sesongen ikke lenge etter at isen hadde lagt seg og til denne kampen mangla den andre barnevakt og den tredje måtte jobbe. Dermed var det duka for keeper-comeback for Richard Olsen og etter rapportene gjorde han jobben på en utmerket måte.

Assisterende lagleder og primus motor med rett til å sette opp laget, Tom Andersen, kunne på morran dagen derpå fornøyd melde om nok en seier som subjektivt sett var ytterst fortjent. «Topp innsats over hele linja, og vi hadde stort sett kontroll på kampen. Snarøya er et godt lag, men har et lite rykte på seg for å spille noe i overkant, og det blei litt baluba denne kvelden også. Blant annet måtte vi overtale en av hjemmelagets spillere nærmest tvinges av isen for å sone sin 6-minutter».

Nå er det «VM-pause» – uten at det så vidt vi veit er noen av våre spillere som skal opptre med flagget på brystet. Derfor kommer vi til å benytte tida fram til neste kamp (6. februar) til å forberede oss optimalt – og kanskje også får til noen treninger.
 

Del med dine venner!

Facebook
Twitter