Old Boys fortsetter seiersrekka

Et tidlig baklengsmål stoppet ikke de lett tilårskomne på søndag kveld. Sluttresultatet blei til slutt 11-5 etter nok et målshow av Hans.
mif-nyheter-fallback-5@2x

08.02.2011

MIF Old Boys – Haslum Old Boys 11-5 (5-1)
Mål:
Hans Simensen (8), Tom Andersen, Runar Andreassen, Kjetil Hoffen
Utv: Lars Lenes Johansen (6 min)

Allerede etter et drøyt minuttet fant et langskudd veien inn bak Bent «Sila» Nilssen i buret vårt. Det kan vel sies at Bent heller ikke denne kampen «stengte buret», men han gikk av banen med solid pluss i boka etter 2 flotte kast gjennom til Hans som kom på blank.

Men for å ta dette litt kronologisk: Haslum førte de første minuttene, sjøl om Hans var en god keeperreaksjon unna en kjapp utlikning. Tom Andersen har i det siste vist fram skuddarmen og klinka inn 1-1 etter 12 minutter. Minuttet etter var Runar frampå og smalt ballen inn fra kort hold etter litt klabb og babb og tendens til møljespill. Gutta var nå i siget: Hans satte inn ei straffe, Tom raida nedover sida og la en nydelig pasning som Hoffen fra en meter styrte inn ballen før Hans med fastsatte pauseresultatet med et skudd i vinkelen.

Etter hvilen putta vår desiderte toppscorer to kjappe mål – det siste der han runda keeper to ganger før han avslutta…
Bakover glipper det noen ganger og flere av de fire måla Haslum får i denne omgangen burde vel vært unngått om folk hadde vært mer våkne. Uansett: kampen er under kontroll hele tida mye takket være en viss mann med vinnerinstinkt og umettelig målkåthet. I et lagspill er det som kjent laget som scorer, men det hjelper på å ha en som veit hvor buret står – og lagkompiser som er flinke til å spille han opp.

Noen bilder fra kampen ser du her, mens dette er hva gutta hadde å si i garderoben etterpå.

Neste kamp blir på torsdag mot Ready på Gressbanen.