TILBAKE PÅ SEIERSSPORET MOT ULLERN | MIF- ULLERN 8-2 (3-0)

MIF-SSK 26.12.21

Bruntrøyene åpnet helgen med å tape 7-3 mot Ready på fredagskvelden. En kamp hvor Oslo-laget var mer effektive og kliniske foran begge mål. Før redaksjonen fikk tid til å skrive referat, var det allerede ny kamp mot Ullern i går kveld på Vassenga. De lokale lagene MIF, SSK og Drammen Bandy ligger omtrent helt likt i kampen om bronsemedaljen i serien, og for MIF var det kritisk å komme raskt tilbake på vinnersporet igjen. Bruntrøyene svarte på forventningene med å levere et solid resultat i et tungt vindvær på Vassenga, og kunne innkassere 2 nye poeng!Det skulle derimot åpne nokså rotete, og de første minuttene manglet kvalitet både offensivt og defensivt. MIF skulle derimot ta kommandoen etter hvert. Etter drøye kvarteret er Robin Cras i fin flyt på egen halvdel. Yngste Cras serverer et nydelig flipp over Ullern sin bakre rekke. På løp er Mads Hansen som, feilvendt, banker ballen i kassa på halvspretten. Et nydelig mål og ledelse 1-0. Kun et par minutter senere er Robin Cras igjen fremme med serveringsfatet. Denne gangen med et perfekt flipp rett på bladet til Alexander Serov. Serov setter fart og gjør ingen feil alene med keeper. 2-0. Kampen går over i en roligere periode, hvor begge lag har noen sjanser. Det skulle ikke skje så veldig mye og lenge var det en stillingskrig mellom lagene. MIF har mange gode servitører som kan åpne opp tettet forsvar. Etter 40 minutter spiller Dmitrii Osokin en millimeter presis gjennombruddspasning til Eirik Aaslid. Aaslid er iskald alene med keeper, og sender MIF til pause med en 3-0 ledelse. Etter tøff motvind i 1. omgang skulle MIF få glede seg over medvind i 2. omgang. Og det skulle ikke ta lang tid før enda en scoring skulle sitte. Alexander Cras drar seg elegant forbi et par mann, før han setter en smart stikker igjennom til Serov. Vår toppscorer drar av en mann før han avslutter sikkert alene med keeper til ledelse 4-0. MIF skaper mye sjanser i denne perioden, og etter kvarteret av 2. omgang setter Eirik Aaslid en fin pasning ut til Joachim Skinstad. Skinstad avslutter fra skrått hold i stolpen. Stolpereturen går derimot i en Ullern-spiller og i mål. Selvmål ,og en komfortabel 5-0 ledelse. Selv om MIF hadde en komfortabel ledelse, var ikke Ullern helt ufarlige. Kun minuttet etter scoringen, reduserer Ullern til 5-1 på et skudd fra drøye 16 meter. Det skulle derimot ikke bli noen sluttspurt fra Oslo-laget. Alexander Serov hadde nemlig 3 scoringer til på lager. 2 kanoner på corner, og 1 scoring hvor vår #10 blir spilt opp av Osokin før han gjør resten av jobben på egenhånd. Kampen ender til slutt 8-2, og nye viktige poeng ble sikret! Serov (avbildet nedenfor av Stig Jensen) blir også kåret til MIF sin beste spiller etter 4 vakre scoringer. Kampen mot Ullern var årets 14. seriematch, og det vil si at det gjenstår 4 kamper av årets serie. I utgangspunktet er det pause frem til bortekampen mot Stabæk 30. januar, grunnet opprinnelig landslagspause. Det kan komme endringer på dette, men dette vil vi eventuelt informere om. Nå venter det uansett en rekke med gode treninger i første omgang, før det blir en spennende serieavslutning med påfølgende sluttspill