TAP MOT STABÆK | STABÆK – MIF 7-2 (3-1)

william

Etter en liten pause i Eliteserien, dro bruntrøyene innover til Plassen for å møte serieleder Stabæk. Hjemmelaget er alltid gode på egen is, og det var ingen tvil om at de brune stod ovenfor en tøff oppgave. Til tross for at MIF gikk opp i en tidlig ledelse, skulle oppgaven vise seg å bli litt for tøff i går kveld. Kampen var jevnspilt, men hjemmelaget var dyktige foran mål og kampen endte med tap 7-2. På flotte forhold gikk bruntrøyene ut på isen med tro på seier. Da Alexander Serov sendte MIF i ledelsen med et flott langskudd, etter kun tre minutter, økte optimismen ytterligere. MIF fortsatte å skape flere gode sjanser i løp av kort tid, men maktet ikke omsette disse til mål. Stabæk ristet av seg åpningsminuttene og utligningen skulle også komme etter snaue 10 minutter. 1-1. Begge lag fortsatte å skape sjanser, men Stabæk virket noe mer farlige i sine forsøk. Hjemmelaget satt inn ledelsen 2-1 etter 19 minutter, mens de økte ytterligere til 3-1 minuttet før pause. Kampbildet i 2. omgang ble nokså likt første omgang, og det blir en kveld hvor Stabæk er bedre til å skape farlige sjanser og sette disse. Det ender til slutt 7-2, hvor MIF sin redusering blir satt inn av Serov, etter fin assist av Eirik Aaslid. En litt merkelig kamp, hvor det er mye innsats og mye bra prestasjoner, men det mangler litt på toppnivået i avgjørende situasjoner. I kamper mot gode lag som Stabæk, så blir man straffet hardt. Nå gjenstår det kun 3 seriekamper, og første oppgave venter allerede førstkommende onsdag kl.19.00 hjemme mot Sarpsborg! Det er ingen tvil om at det vil være et MIF-lag som vil gjøre alt de kan for å komme tilbake med en seier