Tidenes Lag i MIF bandy

MIF BANDY – ALL STAR TEAM (eller «Tidenes Lag i MIF bandy») skal nå kåres. Responsen i forbindelse med «MIF BANDY tidenes hardeste skudd» har vært overveldende og skapt et betydelig engasjement i bygda.
seriemestere2005

Tidenes Lag i MIF bandy

17.04.2018

MIF BANDY – ALL STAR TEAM (eller «Tidenes Lag i MIF bandy») skal nå kåres. Responsen i forbindelse med «MIF BANDY tidenes hardeste skudd» har vært overveldende og skapt et betydelig engasjement i bygda.

Arrangøren gratulerer Roar Ruth med seier’n (ikke overraskende for øvrig!!) – og Jack med tidendes spiller i MIF med hardeste skudd (heller ingen bombe, idet Jack fikk over 50% av stemmene som nr 1).

Arrangøren har nå valgt å gå et skritt videre i denne «bandyprosessen», og slik at MIF medlemmer/folkejuryen skal være med å bestemme MIF Bandy «Tidenes Lag» dvs fra 1925 til og med 2018.

Men det er nå en gang slik at ingen nålevende har sett MIF-lag i aktivitet på sitt beste før krigen dvs at kun spillere som har spilt på MIFs A-lag etter krigen er aktuelle. Vi glemmer selvfølgelig ikke spillere som Nils Larsen og Gunnar Andersen i denne sammenheng, men begge disse var på sitt beste før 1940.

Det har også vært en rekke spillere innom MIF Bandy en sesong eller tre (ref f.eks russere, svensker, Odd Johnsen m fl). Arrangøren har derfor bestemt at kun spillere med minst 5 sesonger i A-laget skal komme i betraktning. NB! I utgangspunktet er det opp til hver og en å plukke ut «sin beste 11’er», men for ordens skyld har arrangøren kontaktet 4-5 spillere/publikummere med betydelig innsikt – og tatt ut 5 spillere i hver posisjon som «retningsgivende». Man MÅ altså ikke nødvendigvis forholde seg til disse navnene/spillerne, de er kun ment å være et «hjelpemiddel». Noen spillere står også oppført et par ganger, fordi de har spilt i ulike posisjoner.

Retningslinjer

1. Plukk ut 2 spillere i hver posisjon (målvakt, bakre treer, forsvarsflanker/vinghalfer, midtfeltere/indreløpere, flanker/vinger, midtspiss) dvs totalt 12 spillere2. Ranger dine/disse 2 spillerne (skal også ha med innbyttere i laget) – nr 1 / nr 2(innbytter)
3. Velg kun spillere som har minst 5 sesonger i MIFs A-lag; kan velge andre spillere enn de som står oppført nedenfor
4. Svarfrist fredag 27. april (svar etter dette tidspunkt blir ikke hensyntatt)

Det er Representantskapets leder og MIF Bandygruppas leder som har tatt initiativet til denne kåringen, og har fått god hjelp fra ytterligere 3-4 bandyentusiaster til å velge ut 5 spillere i de ulike posisjoner. Arrangøren er klar over at lagformasjonen har endret seg over tid. Men for å rettferdiggjøre spillere på -50, -60, -70, og -80 tallet, skal folkejuryen plukke ut spillere i de «gamle» posisjonene: en bakre treer, 2 vinghalfer, 2 indreløpere, 2 vinger og en midtspiss.

 

A: Målvakter

Jan Erik Holmen, Wiggo Skistad, Tore Eriksen, Thor-Erik Nilsen, og Kenneth Lauritzen

 

B: Høyre Back

Stein Arnesen, Tom Engstrøm, Johan Plym, John-Richard Øen, og Joachim Schinstad

 

C: Midtstopper/Centerhalf

Ørnulf Dahlin, Ole Fjellbo, Stein Arnesen, Jon-Richard Øen, Tor-Erling Andersen, og Lars Lenes-Johansen

D: Venstre Back

Torbjørn Loe, Svein Knutsen, Roy Themte, Lars-Lenes Johansen, og Ove-Ronny Nørgård

E: Høyre Half

Arnfinn Fredriksen, Jan Erik Kristiansen, Jørn-Walther Kristansen, Tom Andersen, og Geir Themte

F: Venstre Half

Jack Johansen, Jan Erik Kristiansen, Oddmar Nilsen, Per-Willy Holstad, og Robert Arnesen

G: Indre Høyre

Asbjørn Kristiansen, Boye Skistad, Morten Eriksen, Espen Nilsen, og Robert Arnesen

H: Indre Venstre

Asbjørn Kristansen, Per Terje Markussen, Robert Arnesen, Jørn-Walther Kristiansen, og Robin Craz

I: Ytre Høyre

Åge Formo, Jon Øyvind Johannessen,  Øivin Brock, Per-Willy Holstad, Frank Myrvang

J: Centerforward

Tore W Kristiansen, Hans Simensen, Stian Kristiansen, Roger Hagen, og Jonas Pettersson

K: Ytre Venstre

Bjørn Gommerud, Jack Johansen, Bjørn Olsen, Alexander Craz, og Martin Nørgård

 

NB! Som nevnt er disse spillerne kun «retningsgivende» dvs enhver står fritt i å velge spillere og i å velge respektive spiller i rett posisjon. Men husk å velge 2 spillere i hver posisjon, i rangert rekkefølge.

Premie er ennå ikke bestemt. Kan bli storveis!!

Sørg gjerne for å involvere andre enn de som har mottatt denne mailen. Det er «folket» som skal avgjøre!

LYKKE TIL!!

Svar sendes til Boye på epost: boye@mif.no
Svar sendes til Tom på epost: tomstand@online.no

Tom og Boye

Del med dine venner!

Facebook
Twitter