Tap mot Ullern Bandy

Med mange frafall, ble det tøft for bruntrøyene borte mot serietoer Ullern Bandy. Kampen endte 5-2 til Oslo-laget, men det var allikevel mye positivt å ta med seg fra oppgjøret.
mif-nyheter-fallback-5@2x

30.01.2020

Ullern Bandy – MIF Bandy 5 -2 (3-2)

MIF Bandy tok turen inn til Sletta Kunstis onsdag kveld. Hjemmelaget var serietoer Ullern Bandy, som har hatt en sterk sesong og som gjerne kunne tenke seg å beholde andreplassen helt inn. Det var en svært ung MIF-tropp som skulle kjempe om poengene, da troppen var preget av frafall. MIF manglet blant annet Ola Vigdal (skulderskade), Eirik Aaslid (ankelskade), Niktia Sitnikov (karantene), Kristian Andersen (tilake i militæret), Bendik Sørensen og Robin Engström. Dette ga derimot rom for at flere spillere fra yngre rekker skulle få prøve seg. Inn i troppen kom Andreas Barbo og Adrian Faye, som har et par kamper hver. I tillegg, stilte vi med debutantene Mads Hansen (junior) og Eirik Andersen (gutt). Vi gratulerer debutantene, og alle våre unge og lovende bet godt i fra seg og kom godt ut av matchen.

Det skulle derimot ikke holde helt inn mot Ullern, som var bedre denne kvelden. Kampen åpnet friskt med høyt tempo, hvor spillet bølget begge veier. Etter 6 minutter får Ullern frislag fra 20 meter. Ballen spilles ut i bredden til Nicolai Pedersen i høy fart og MIF henger ikke med på notene. Pedersen avslutter sikkert til 1-0 for vertene. MIF ville derimot være med på moroa. Drøye kvarteret ut i matchen kommer Filip Johnsen ned langs siden og banker ballen hardt inn i feltet. Kristian Juvet kriger seg frem og får satt inn utligningen. 1-1.

Begge lag fortsetter å skape farligheter, og debutant Mads Hansen er nær ved å sende MIF i ledelsen da han blir flippet igjennom alene mot Ullerns dyktige sisteskanse Christofer Silius. Silius redder mesterlig og får avverget til corner. Like etter blir Robin Cras forhindret inne i feltet og dommer blåser for straffe. Uheldigvis for bruntrøyene velger hoveddommer å involvere seg, og omgjør situasjonen til keepers ball.

Etter 25 minutter får Ullern corner. Ballen legges hardt på bakerste, hvor Daniel Zeilon hos hjemmelaget snapper ballen og avslutter raskt. Ballen går via den brune cornerrusen og skyter fart inn i hjørnet. Ullern går opp i ledelsen til 2-1. Og det er også Ullern som får øke ledelsen 10 minutter før pause. Ullern får komme litt lett til langs siden og videre inn i feltet. Der dukker Truls Larsen opp, og sender Ullern opp i 3-1. Mjøndalen skulle derimot få en fortjent redusering før pause og den er det Stefan Mar Oddgeirsson som står for. Vår norsk-islandske ungutt scorer sitt første mål i den brune drakta på et velplassert skudd på corner.

I pausen er vi brukbart fornøyd med at vårt unge mannskap henger med så godt som vi gjør. Vi bestemmer oss for å jobbe på videre og stå løpet ut. I 2.omgang blir derimot Ullern for sterke og vinner fortjent 5-2, etter scoringer av Andreas Sletta og William Junior Palmblad.
Vi takker Ullern for kampen og tar med oss den gode lagmoralen og innsatsen vi viser. Periodevis var vi gode både både defensivt og offensivt, men Ullern er et godt lag og alltid vonde å møte.

Nå ser vi frem mot årets siste seriematch mot Ullevål på søndag! Nå skal vi trene og terpe inn mot sluttspillet som begynner til uka, og vi møter da 3. eller 4. plassen i kvartfinalen. Per nå er det henholdvis Stabæk og Solberg som innehar disse plassene.