Status MIF Bandy

null
Bandylunsj

Status MIF Bandy

26.05.2014

Lørdag var det dobbeltøkt for spillere på A- og junior-, gutt- og småguttelaget. I mellom morgenens sykkeløkt og ettermiddagens løpsøkt var det lunsj på Vassenga med bla innslag av æresmedlemmene Marit Hval Olsen og Kjell Johansen som dro noen historiske linjer rundt klubben og bandyen. 

Som de fleste har fått med seg har Pär Erik forlenga med de brune. Vi tok en liten prat med han etter at brødskivene var fortært. 

– Aller først – hvordan oppsummerer du sesongen som er over?

– Slik som laget så ut i begynnelsen av sesongen må vi si oss fornøyd med 6. plassen. Vi fikk noen skader i en tynn stall og varierte mye kvalitetsmessig. Jeg har tru på disse gutta, og derfor vil jeg ha mer tid sammen med de og signerte for ett år til.

– Hva blir gjort inn mot denne sesongen?

– For det første skal vi ha litt mer «koll» på saker og ting – spesielt treningsarbeidet. Det blir flere økter, noe spillergruppa er positive til og de får program for egentreninger som vil bli fulgt opp. I det hele tatt skal vi bli litt mere «proffsiga» i det vi gjør. Det er kvaliteter i dette laget, men vi må jobbe bevisst for å få det fram.

– Tidligere sesonger har det vært stort gjennomtrekk av spillere. Hvordan ser det ut nå? 

– Alle er klare for ett nytt år, med unntak av Jojo. I tillegg er vi på jakt etter to-tre spillere til, bla en keeper og en spiss. Det er viktig med både konkurranse på plassene og dekning ved skader. 

– Fremdeles 20 uker til seriestart. Hvordan ser oppkjøringa ut?

– Fram til sommeren er det tre fellestreninger i uka + minst ei egentrening, og 14. og 21. juni er det ut på is i Holmenhallen. Juli bli en egentreningsmåned før vi møtes igjen i august. Da begynner vi med flere istreninger. Andre helga i oktober er vi igjen med i Rättvikcup, og helga etter der igjen gjør vi som i fjor og tar med oss alle 11’er laga på treningsleir til Trollhättan. 

 

Del med dine venner!

Facebook
Twitter