«Boshi» tilbake i brunt

null
mif-nyheter-fallback-5@2x

«Boshi» tilbake i brunt

29.06.2014

Etter tre år i Ready er Lars Christian Sveen klar for nye sesonger i brunt.

– Samboeren og jeg flytter tilbake til Mjøndalen etter at hun nå er ferdig med utdannelsen. Gleder meg til å komme tilbake til klubben og bidra i brunt igjen.

– Hva tar du med deg fra Ready?

– I hvertfall tre år med erfaring fra eliteseriespill. Ready har prestert bra disse tre åra med topp tre plasseringer og nå sist også finalespill. Dette mye takka være en stabil tropp som har tatt nye steg årlig. Nå ser det jo ut til at MIF beholder alle spillerne og det er jo en fordel. Håper jeg kan komme inn som et positvt innslag i den gjengen og bidra til å tette igjen bedre bakover (i forrige sesong slapp MIF inn 103 mot Readys 59), og bidra framover med noen dødballmål. Har jo forventninger både til meg sjøl og MIF om at vi skal gjøre det bra på banen. 

Styreleder Tom Andersen er ikke i tvil om at Boshi vil bli en forsterkning.
– Vi er veldig fornøyd med å få han inn i laget. Lars Christian er en som går foran og tar ansvar. Han vil utvilsomt forsterke stallen og er nok er type vi har savna de siste åra. Boshi skal forøvrig sammen med Jørn og Patrik ta ansvar på de treningsøktene Saikoff ikke kan delta på. 

– Blir det flere nysigneringer?

– Vi jobber fremdeles med noen navn, men ikke noe som er klart ennå.

 

Del med dine venner!

Facebook
Twitter