Solberg – Mjøndalen 6-4 (4-2)

Solberg vant serieåpninga mot Mjøndalen 6-4 etter at det stod 4-2 til pause.
NR_14_20171106_200202_22537

10.11.2017

Mjøndalens spiss, Andrej Anufrienko, førte Mjøndalen opp i ledelsen 1-0 etter ca 8 minutters spill etter at han ble spilt gjennom av Bendik Gunnerud Sørensen. Solberg utliknet få minutter senerer etter scoring på corner ved S.Kristoffersen. Anufrienko ga igjen Mjøndalen ledelsen 2-1, og igjen var det Bendik som stod for assisten. Mjøndalen kom så inn i en rufsete periode, og laget lå lavt i banespillet som ga Solberg store rom, dette resulterte også i 3 solbergscoringer før pause. Hjemmelaget hadde en solid 4-2 ledelse til pause.

Mjøndalen skulle prøve å snu dette i annen omgang, men det var Solberg som kom best ut og økte til 5-2 på corner ved E.B.Johnsen. Mjøndalen klart å snu kampen litt utover i annen omgang til sin favør – og to straffeslag ble tildelt bruntrøyene og Andrej Anufrienko satte begge i mål slik at stillingen var 5-4 etter  62 minutters spill. Mjøndalen fortsatte å angripe Solberg – men så klarte laget å få tre utvisninger på rad – og da ble det vanskelig. Solberg spilte nesten i «powerplay» og økte i denne perioden til 6-4. Dette resultatet stod seg kampen ut.

Dette var en OK seriestart av Mjøndalen, men laget har en del å jobbe med fremover. Laget skal trene godt fremover og bli bedre i samspillet og taktikken, så vil dette bli veldig bra utover vinteren.

Kampfakta:

Mål Solberg: Eirik Bø Johnsen 2 , Marius Austad, Emil Gulbrandsen, Eirik Solberg og Sondre Kristoffersen.
Mål Mjøndalen: Andrej Anufrienko 4.

Utvisninger Mjøndalen: 40 min
Utvisninger Solberg: 60 min

Domere: Mats Eriksson (HD) Lasse Andre Holm og Andre Fernandes