Ready – Mjøndalen 2-4 (1-1)

Mjøndalen tok sin første seier i Eliteserien etter at de vant over Ready Bandy med 4-2.
mif-nyheter-fallback-5@2x

18.11.2017

Kamper mot Ready på Gressbanen er alltid en vanskelig oppgave, og det var ett godt forberedt Mjøndalen lag som tok turen til Oslo. I første omagng hadde Mjøndalen mye ball og prøvde å trenge gjennom ett veldig tett Ready forsvar, men etter 7 minutter spill fikk Mjøndalen tildelt straffeslag som Andrej Anufrienko satte kontant i mål. Begge lag prøvde å angripe, men både Ready og Mjøndalen hadde i dag veldig godt forsvar så det ble vanskelig for begge lag. Ready utliknet til 1-1 på en litt heldig scoring rett før pause signalet.

Starten av annen omgang fikk Mjøndalen ett litt heldig mål da Readys keepr må gi en retur som Anfrienko plukker opp og setter ballen i mål. Ready klarer å utliknet Mjøndalens ledelse igjen, før Mjøndalen og Anufrinko setter to cornere i mål og vinner kampen 4-2.