Solberg ble for sterke i serieåpningen

Mjøndalen-Solberg 2-5(0-3)
mif-nyheter-fallback-5@2x

11.11.2012

Supportergruppen 3050 inviterte i dag til serieåpning med bengaliske ilder og store brunhvite flagg i lufta! Når kampen startet så var det hjemmelaget som tok føringen og laget skapte noe store sjanser i løpet av de første ti minuttene. Solberg kan takke sin meget solide keeper Stian Østvold for at laget holdt nullen hele første omgang. Solberg var rutinerte og tok sjansene dem fikk og gikk til pause med ledelse 3-0. Andre omgang startet litt tregt med meget lavt tempo fra begge lag. Etter snaue ti minutters spill så tok hjemmelaget igjen tak i kampen og ti minutter etterpå var stillingen 2-3. Men Solberg var nok en gang rutinerte og utnyttet en feil fra hjemmelaget når man kontret inn 2-4. Mot slutten sikret Solberg seieren når man sikkert satte 2-5 alene med keeper. Noterbart er og at hjemmelaget klarte å bomme på to straffeslag(Nr. 10 og 33).

Mjøndalens spillende trener Jonas Pettersson sammenfattet kampen med disse ordene. «- I dag var vi ikke gode nok over tid og da vinner man ikke kamper som dette. Men vi tar med oss de positive periodene og bygger videre for fremtiden. Samtidig vil jeg på vegne av alle ledere og spillere gi et STORT takk til 3050, det var fantastisk artig å se dere på bandykamp og vi ønsker er hjertelig velkommen tilbake i vinter».

Vi gratulerer Solberg med en velfortjent seier og ønsker våre gutter lykke til på fredag når det er dukket for nok ett lokaloppgjør, denne gangen på mot Drammen på Marienlyst.

Målscorere for Mjøndalen var Andrej Anufrienko og Jonas Pettersson.