Seier i Stinsen Arena Cup

IMG_0182

Vi møtte Målilla i finalen i helgens cup. Første omgang startet jevnt og Målilla gikk ut i et høyt tempo. Mens vi hadde blitt enige om å være tålmodig og la ballen gå i laget. Første omgang endte i lang stillingskrig og vi ledet 1-0 til pause etter corner-scoring av Nikita Vashchagin etter pasning fra Eirik Aaslid.

Etter fire minutter av andre omgang øker vi ledelsen til 2-0 etter scoring fra Andrey Anufrienko, denne gangen med pasning fra Eirik Andersen. Like etter spiller Nikita igjennom Johan Barbo, som setter ballen i mål alene med keeper. Tor Erling Tveter setter inn 4-0 på corner, pasning fra Eirik Andersen etter 40 minutter spilt. Dette er Tor Erling sin 4 cornerscoring i turneringen. Målilla får inn en redusering på corner etter 48 minutter, men herifra og ut er det klart at det blir seier i kampen. Bendik Sørensen går igjennom hele motstanderlaget og setter ballen i mål og øker ledelsen til 5-1. I siste spilleminutt spiller Alexander Serov igjennom Andrey, som lekent setter ballen i mål og fastsetter sluttresultatet til 6-1

Vi takker Målilla for kampen og ønsker lykke til i sesongen.
Vi retter også en stor takk til Nässjö for en vel gjennomført turnering.