Sarpsborg – Mjøndalen 3 – 8 (2 – 3)

Etter ett langt VM opphold var den norske elitesserien i gang igjen. Mjøndalen hadde ingen spillere med i VM og har hatt en veldig god treningsperiode bak seg. Møte Sarpsborg på deres hjemmebane er alltid vanskelig, men Mjøndalsgutta klarte å ta en komfortabel 8 - 3 seier anført av spillende trener Tomi Niemikorpi.
mif-nyheter-fallback-5@2x

06.02.2010

Etter ett langt VM opphold var den norske elitesserien i gang igjen. Mjøndalen hadde ingen spillere med i VM og har hatt en veldig god treningsperiode bak seg. Møte Sarpsborg på deres hjemmebane er alltid vanskelig, men Mjøndalsgutta klarte å ta en komfortabel 8 – 3 seier anført av spillende trener Tomi Niemikorpi.

Gnisten og spillegleden var tilbake hos bruntrøyene slik vi så det i begynnelsen av sesongen og vi ante ett godt resultat mot Sarpsborg. Mjøndalen tok ledelsen 1 – 0 på corner ved Lars Christian Sveen, før Sarpsborg og Christer Lystad utliknet på straffeslag. Mjøndalen lot ikke utlikningen gå ut over spillet og fortsatte å kjøre på utover omgangen og ledet 3 – 1 før Christer Lystad igjen reduserte til 2 – 3 for Sarpsborg. Annen omgang var Mjøndalen rett og slett overlegne og styrte omgangen fullt ut. En fantastisk innsats som resulterte i en vel fortjent 8 – 3 seier.

Kampfakta:

Sarpsborg – Mjøndalen 3-8 (2-3)
50 tilskuere

Mål Sarpsborg: Christer Lystad 2, Emil Øby Olsen 1.
Mål Mjøndalen: Tomi Niemikorpi 3, Lars Christian Sveen 2, Patrik Døhlen Holm 1, Robin Adolfsen 1, Adam Rohr 1.

Utvisninger: Sarpsborg 30 min., Mjøndalen 65 min,

Rødt kort: Jens Rubensson, Sarpsborg.