Mjøndalen – Høvik 3 – 2 (1 – 1)

Mjøndalen tok full pott i bonusrunden etter at Høvik ble slått 3 - 2 i en thriller av en kamp på Vassenga Kunstis søndag kveld. Etter heroisk innsats av bruntrøyene i bonusrunden har Mjøndalen inntatt 4 plass på tabellen, en rekordjevn serie.
mif-nyheter-fallback-5@2x

Mjøndalen – Høvik 3 – 2 (1 – 1)

07.02.2010

Mjøndalen tok full pott i bonusrunden etter at Høvik ble slått 3 – 2 i en thriller av en kamp på Vassenga Kunstis søndag kveld. Etter heroisk innsats av bruntrøyene i bonusrunden har Mjøndalen inntatt 4 plass på tabellen, en rekordjevn serie.

Kampen åpnet i ett høyt tempo og Mjøndalen hadde ett par store sjanser i begynnelsen av kampen som Høviks keeper avverget på mesterlig vis. I det 21 spilleminutt måtte Høviks keeper kapitulere etter ett «kremmerhus» av ett skudd fra Mjøndalens spillende trener, Tomi Niemikorpi. Høvik utliknet til 1 – 1 i det 34 spilleminutt ved Vladislav Alfertyev som også ble pausereultatet.

I det 54 spilleminutt tok Høvik ledelsen, igjen etter scoring av Vladislav Alfertyev. Men bruntrøyene viste igjen styrke og utliknet til 2 – 2 i det 71 spilleminutt ved Fredrik Wennerblom. Kampen kunne vippet begge veier ved dette tispunktet da både Høvik og Mjøndalen produserte sjanser som kunne resultert i mål. Det var Mjøndalens Robin Cras som avgjorde kampen da han satte inn 3 – 2 til MIF etter scoring i det 85 spilleminutt.

Etter to seierepå rad er Mjøndalen virkelig med i kampen om en sluttspillplass, selv om det er en rekordjevn serie hvor 4 poeng skiller 3 og 8 plass.

Kampfakta:

Mjøndalen – Høvik 3 – 2 (1 – 1)
Vassenga
100 Tilskuere

Mål Mjøndalen: Tomi Niemikorpi 1, Fredrik Wennerblom 1 og Robin Cras 1
Mål Høvik : Vladislav Alfertyev 2

Utvisninger: Mjøndalen 50 min, Høvik 45 min

Del med dine venner!

Facebook
Twitter