Nytt utstyr til streaming-teamet

spleis-377585--poster (1)

DET ER FANTASTISK GLEDELIG Å SE ALL STØTTEN SÅ LANG!

Vi vil rette en enorm takk til alle bidrag så langt, et resultat som viser hva som bor i bandyfamilien. En enorm støtte fra både folk i Mjøndalen og andre klubber i bandynorge!

Blir du også med?
https://spleis.no/377585

Vi starter med å si tusen takk til alle som allerede har bidratt 🤎

Har du fortsatt lyst til å høre den fløyelsmyke svenske stemmen til Jonas Pettersson, se kamerabilder fanget av Frode Sørensen og produksjon fra bakrommet med Pål Magne Johannessen? Andreas Askheim gjør så godt han kan med grafikk og kommentering. Stuntreporter på skøyter fikk vi også se i fjor.

I går ble det startet en spleis, slik at du som liker bandy, nyter sendingene fra Vassenga, eller rett og slett er meget imponert over en gjeng som bruker fritiden sin på dugnad skal få oppgradert utstyret sitt.

Spleisen er allerede godt i gang, og vi setter utrolig stor pris på ditt bidrag mot mål og en ny sesong på Vassenga med TV-sendinger!

Vi hadde gjesteopptreden fra både Marius Austad, Robin Cras og Bent Gommerud

MIF Bandy sitt streaming-dugnadslag søker nå økonomisk støtte fra nær og fjern for å oppgradere utstyret! Øverst på ønskelista står en pc som er kraftig nok til å drive hele produksjonen! Deretter er det både mikrofoner, sendere og mottakere på listen.

Bruk linken under for å bidra direkte, eller send oss en melding om du vil og har mulighet til å bidra på andre områder.

Del gjerne om du også har nettverk som kan være interessert!

All støtte går til saken!

Del med dine venner!

Facebook
Twitter