Mjøndalen tapte skjebnekampen

Før kampen var det klart at Mjøndalen måtte vinne siste kampen mot Høvik for å kvalifisere seg til sluttspillet. Det ville seg ikke for bruntrøyene som må ut i kvalifisering for forstatt spill i Eliteserien 2012/2013.
mif-nyheter-fallback-5@2x

12.02.2012

I kvalifiseringen møtes de to dårligste i Eliteserien mot de to beste i 1.Divisjon, så Mjøndalen og Drammen møter Snarøya og mest sannsynlig Nordre Sande. Kvalifiseringskampene går 25/26 februar, 28/29 februar og 3/4 mars.

Mjøndalen tok ledelsen 1 – 0 over Høvik og skapte ett par store sjanser uten uttelling. Men Høvik ga svar på tiltale og vel så det, og gikk fra å ligge under 1 – 0 til å lede 7 – 1 litt ut i 2.omgang. Mjøndalen hadde store problemer mot Høviks direkte og hurtige spill i lengderetning, og det var en periode klasseforkjell på lagene. Etter 70 minutters spill blir Høvikspillerne slitne og Mjøndalen kommer litt inn i kanmpen ved å score 3 mål på rad, men det hjalp ikke og Høvik tok en fortjent 10 – 6 seier.

Nå blir det å «gi jernet» for bruntrøyene i kvalifiseringen, og satse hardt mot en bedre sesong i 2012/2013.