Fremdeles ubeseira

Det blei ingen god generalprøve til finalen, men årets 7. strake seier var aldri trua på Vassenga i går kveld - bla takket være Kent "Slegga" Hansen.
Hans_krummer_nakken_2

Fremdeles ubeseira

10.02.2012

Det blei ingen god generalprøve til finalen, men årets 7. strake seier var aldri trua på Vassenga i går kveld – bla takket være Kent «Slegga» Hansen.

MIF Old Boys – Snarøya Old Boys 7-2 (5-1)
Mål: Hans Simensen (3), Stian Kristiansen, John Richard Øen, Kent Hansen og Runar Andreassen
Utv: Kent Hansen (6)

Hans Krummer nakken - klar til å drille noen flere!Alt så bra ut de første 10 minuttene da gutta spilte kula og måla trilla inn. Snarøya har en del gode skøyteløpere og på 3-0 fikk de justert laget litt og samtidig begynte de brune å bli mer unøyaktige og gikk på en del unødvendige balltap. 5-1 til pause lar seg likevel høre og særlig var måla til John Richard og Stian en fryd for øyet.

Etter pause stoppa det opp spillemessig, den berømte samhandlinga forsvant og pasningene satt ikke som de skulle. Det blei med en del skudd av ymse kvalitet – bla Kents skudd fra uforskamma langt hold som gikk inn til stor applaus fra lagkamerater og det fåtallige publikummet.

Hans krummer nakken – klar til å drible noen flere!

Uansett: 7-2 på en heller dårlig dag er ikke så galt, og nå retter aktivitetsleder Andersen fullt fokus mot finalen:

– Vi venter på svar fra Bandyforbundet når og hvor finalen skal spilles, og fram til da dobler vi treningsdosene (fra en til to økter – red anm)! I dag var vi 15 spillere og hadde i tillegg 4 spillere som sto over av ymse årsaker. Det blir med andre ord kamp om å komme med i finaletroppen – og i den anledning vil jeg gjerne formidle at jeg alltid har vært glad i Larsen XO.

 

Del med dine venner!

Facebook
Twitter