Mjøndalen – Solberg 12-6 (5-4)

Mjøndalen tok en meget viktig seier over Solberg med hele 12 - 6 onsdag kveld, og ble med det klar kvartfinale. Med en kamp igjen jakter nå bruntrøyene 4 plass i serien, forutsetningen er at MIF slår Høvik i siste kampen og at Stabæk slår Sarpsborg. Ikke ett helt umulig scenario.
mif-nyheter-fallback-5@2x

06.02.2013

Mjøndalen tok en meget viktig seier over Solberg med hele 12 – 6 onsdag kveld, og ble med det klar kvartfinale. Med en kamp igjen jakter nå bruntrøyene 4 plass i serien, forutsetningen er at MIF slår Høvik i siste kampen og at Stabæk slår Sarpsborg. Ikke ett helt umulig scenario.

Tirsdag kveld hadde Mjøndalens spillere møte med hopplandslagets sportssjef, Clas Brede Bråthen, hvor laget fikk ett lite innblikk hvordan hopplandslaget jobber. Bråthen gikk gjennom hopplandslagets utfordringer og hvordan dette ble løst. En lydhør spillergruppe tok til seg alle tips som kom, og i kveld spilte gutta sesongen beste kamp. Hvorvidt det var Bråthens klare tale som var årsaken til dette vites ikke, men gutta slapp seg løs og spilte en meget god kamp.

Mjøndalen startet førsteomgang veldig bra og kontrollerte matchen de første 25 minutter. I løpet av denne perioden scoret Mjøndalen 4 mål mot Solbergs ene. Etter den gode periode slapp bruntrøyene Solberg tilbake i kampen, og tre raske mål av Solberg var det plutselig kamp igjen. Mjøndalen scoret helt på tampen av første omgang ved Andrei Anufrienko og gikk til pause med en 5 – 4 ledelse.

Annen omgang kan karakteriseres som årets så langt beste omgang. Mjøndalen valset over Solberg til tider og scoret hele sju mål i denne omgangen. En fantastisk omgang er det eneste å si.

Mjøndalens mål ble scoret av: Andrei Anufrienko 3, Johannes Siirtola 3, Jonas Pettersson 2, Vadim Chernov 2, Jørn Walther Kristiansen og Erik Wam