Mjøndale tapte knepent i serieåpningen

Mjøndalen tok i mot storfavoritt Solberg til serieåpningen på Vassenga Kunstis. Kampen ble langt fra noen enkel match for seiersvante solberginger, men de hvite og svarte vant til slutt 5 - 4.
mif-nyheter-fallback-5@2x

14.11.2010

Mjøndalen tok i mot storfavoritt Solberg til serieåpningen på Vassenga Kunstis. Kampen ble langt fra noen enkel match for seiersvante solberginger, men de hvite og svarte vant til slutt 5 – 4.

Kampen åpnet noe forsiktig og en god Markus Kritiansen i Mjøndalens mål hindret Solberg i å ta ledelsen med ett par redninger for historiebøkene. Mjøndalen produserer også noen store sjanser, men det var først i det 26 minutt at bruntrøyene tok ledelsen 1 – 0. Målet ble scoret av ingen ringere enn Ole Blom som setter ballen enkelt i mål etter pasning fra Patrik D Holm. Solberg fikk mer å bekymre seg over etter at Jørn Walther øker MIFs ledelse i det 31 minutt. Solberg tar ett aldri så lite spillermøte på banen, noe som igjen setter fart på solberggutta. Først reduserer de til 1 – 2, utlikner til 2 – 2 og tar ledelsen 2- 3 på tampen av første omgang.

Etter 60 minutters spill utlikner Robert Arnesen for Mjøndalen til 3 – 3 og Mjøndalens iskrigere er fullt på høyde med favorittene. Solberg tar igjen ledelsen etter 65 minutter, men Ole Blom (Tomålscorer) utlikner for MIF i det 81 minutt. Vinnermålet til Solberg kommer etter 85 minutter da Solbergs spillende trener setter inn solbergs siste mål og sluttresultatet ble 5 – 4 til SSK.

Alt i alt en god match fra Mjøndalen som var fullt på høyde med Solberg og vel så det.

Mjøndalen stilte med følgende lag: Mikkel Klausen, Johan Plym, Robert Arnesen, Patrik D Holm, Jørn W Kristiansen, Markus Karlsson, Olav Kortgaard, Andre Andersen, Nicolai Schau, Markus Kristiansen, Martin Nørgaard, Robin Cras, Eirik Aaslid, Ole Blom, Lars Christian Sveen og Robin Adolfsson

Mål Mjøndalen: Ole Blom 2, Robert Arnesen, Jørn W Kristiansen

Mål Solberg: Thomas Moen 3, Kjetil Johansen,  Simon Stavis

Utvisninger: Mjøndalen 20 minutter og Solberg ingen.

Dommere: Rune Harald Jahnsen (HD), Sergei Shigulin og Lasse Holm . (Godkjent prestasjon fra dommertrioen)

Neste match er borte mot Drammen førstkommende onsdag klokken 20:00 på Marienlyst.