MIF seier i første kvalik kamp

Bruntrøyene tok en oppskriftsmessig seier med 9 - 3 over Snarøya i første kvalik kamp for Eliteserien.
mif-nyheter-fallback-5@2x

28.02.2012

Bruntrøyene tok en oppskriftsmessig seier med 9 – 3 over Snarøya i første kvalik kamp for Eliteserien.

Det var ikke akkurat noen sprudlende bruntrøyer på Snarøya banen, men laget hadde forholdsvis god kontroll gjennom hele kampen mot ett hardt kjempende hjemmelag.

Det var derimot Snarøya som tok ledelsen etter få minutter, etter at Mjøndalen hadde brent ett par store sjanser. Men bruntrøyene kom tilbake og scoret 5 mål i 1. omgang, pauseresultat 1-5.

Snarøya fikk også ett par mål i begynnelsen av 2. omgang, men bruntrøye la inn en liten sluttspurt og vant til slutt 9 – 3.

Dagens: på stillingen 6-2 til Mjøndalen får Snarøya corner. Spillere nummer 8 på Snarøya tar noen armrotasjoner slik at flere på tribunen tror han er i ferd med å lette fra isen, dette var tydeligvis karen som skulle skyte. Og jaggu banka han ikke ballen rett i kassa.

Neste kamp for Mjøndalen er mot Nordre Sande på Vassenga fredag 2 mars kl 19:00. Da får vi gjensyn med mange tidligere spillere som har ikledd seg den brune drakta. Spillere som Andre Hansen, Fredrik Ryggetangen, John Martin Kind, Kjetil Bergh, Mats Erikson, Johan Plym, Fredrik Formo, Erlend Methlie og Steffen Rosenvinge har alle vært innom Mjøndalen tidligere.