Gamlegutta ut i semi mot Ælva

Da alle trudde at finaleplassen var sikra kom forbundet på at det blei fatta et vedtak på årsmøtet i sommer - noe som innebærer at vi isteden for å møte Ready i finale skal møte Solberg i semi.
Tom

Gamlegutta ut i semi mot Ælva

28.02.2012

Da alle trudde at finaleplassen var sikra kom forbundet på at det blei fatta et vedtak på årsmøtet i sommer – noe som innebærer at vi isteden for å møte Ready i finale skal møte Solberg i semi.

Penskjorta var hengt fram til stryking, men vi får henge den tilbake igjen, sier aktivitetsleder Andersen. I likhet med tydeligvis flere i forbundet er jeg litt overraska over at det også blir semifinale, men vi liker jo å spille kamper så detta er bare bonus.

– Old Boys-troppen teller jo over 20 mann. Hvordan velges troppen ut?

– Skuffende få tok oppfordringa om flytende bestikkelser, så med mindre det dukker opp skader eller sjukdom speller de som har vært med på flest kamper. De som da blir reserver har tatt detta med fatning, men denna utfordringa gjør at vi for neste sesong må vurdere å opprette et veteranlag (over 50 år).

– Hvordan skal Solberg slås?

– Vi bare gjør som det står i MIF-boka – spella i hopes – og blir det ikke finaleplass ut av det får vi ta en kritisk gjennomgang litt seint utpå kvelden den 24. mars når det er bandyfest.

 

Semifinalen mot Ælva går på Vassenga søndag 4. mars enten kl 2100 eller 1900 – avhengig av av det må spilles en 5. semifinale den kvelden mellom Solberg og Sarpsborg. Endelig tidspunkt for dette vil komme på hjemmesida.

 

Del med dine venner!

Facebook
Twitter