Målkalas mot Høvik

mif-nyheter-fallback-5@2x

Etter en solid 6-1 seier borte mot Ullevål på Bergbanen i forrige runde, var det bortekamp mot Høvik Bandy i går kveld. Med 6-7 minusgrader, var det gode isforhold som møtte bruntrøyene på Høvikbanen. Hjemmelaget har hatt en tøff sesong hittil, men har vist noen gode resultater i det siste med uavgjort mot Sarpsborg og 7-3 tap mot serieleder Ready.

MIF har hatt et godt tak på Høvik de siste sesongene og vant blant 17-3 på Vassenga i desember. Allikevel er det ingenting som kommer av seg selv i norsk bandy, og karene var derfor fast bestemt på å tak tak i kampen og få med seg poengene hjem til Mjøndalen. Og det skulle gå veien. Det skulle bli mye god bandy og flere fine scoringer. Våre brunkledde iskrigere vinner kampen med hele 1-16 (0-7), og det kan selv få den mest rutinerte referent til å miste oversikten.

Noen høydepunkter tar vi derimot med oss, og vi gratulerer Alexander Serov med sitt mål nummer 200 i norsk bandy når han satt inn sitt første mål av fire (!) etter få minutter. Unge Eirik Andersen spiller hele kampen på venstre half og gjør en fantastisk kamp. Uredd, kreativ og hard innsats i samtlige 90 minutter. Dette lover godt for fremtiden!

Eirik Aaslid blir kåret til MIF sin beste spiller, etter et utrolig solid kamp, både defensivt og offensivt og flere målpoeng med 2 scoringer og målgivende. Vel fortjent, Eirik. Det som gleder kanskje mest er delaktigheten, lagmoralen og innsatsen som alle legger ned fra start til slutt. Det gir gode resultater og positive opplevelser for samtlige. Dette tar vi med oss inn i neste match som er hjemme mot Sarpsborg kl.16.00 på førstkommende søndag! Da er det to nye viktige poeng det skal kriges om, og de poengene skal bli igjen på Vassenga!