Gutta tar sommerferie

null
mif-nyheter-fallback-5@2x

Gutta tar sommerferie

04.07.2015

«Vårsesongen» blei avslutta på onsdag med spillermøte og informasjon om sesongen videre. Det jobbes med å få til en trener til, men så langt er det Arne Wam og Jørn Walther Kristiansen som styrer skuta. 

– Vi skulle gjerne hatt med en trenerkapasitet til, men har ikke så langt lykkes, sier Arne. Uansett – det viktigste er at det er stabilitet på trenersida. Tilbakemelding fra gutta er at det ikke har vært gunstig de siste åra der trenerne har hatt en privat arbeidssituasjon som har blitt vanskelig å kombinere med det å være trener. 

– Hvordan har oppkjøringa vært så langt?

– Vi har nå kjørt tre økter i uka i 2 måneder. Av stallen på 19 er alle bra i gang. Noen har litt skadeproblemer som gjør at de trener mest på egenhånd, men det er bra oppslutning og treningsiver i gruppa. I tillegg har vi med noen fra 99/00-årskullet og de imponerer med sin innsats. Vi har også vært så heldige å få med oss Gyrid Lie. Hun har hatt ansvar for styrketrening og har brukt det samma grunntreninga som hockeylandslaget bruker. Alle spillerne får med seg et egentreningsprogram for juli som skal følges og når vi samles i begynnelsen av august kommer hun til å kjøre på videre med de. Vi føler derfor at vi har bra kontroll på styrke og kondisjon.

– Med nye trenere følger det gjerne noen spillemessige endringer også…

– Ja – vi presenterte nå på spillermøtet hvordan vi ønsker å spille på banen. Dette kommer vi til å jobbe med fra august av, men det krever tålmodighet og vil selvfølgelig ta tid før det sitter. Både Jørn og jeg har jo spilt en stund og veit at dette må jobbes mye med før det sitter. Det kommer derfor til å bli en del formasjonstrening framover. I tillegg blir det mer fokus på keepertrening – noe vi dessverre har forsømt litt de siste sesongene.

Noen datoer fram til sesongstart:

– 5./6. september: Ale Surte (trening og ev kamp)
– 26. september: Vänersborg (trening) 
– 23. – 25. oktober: cup i Vikingskipet (de fleste laga fra Eliteserien deltar) 

 

Del med dine venner!

Facebook
Twitter