3 MIF Spillere på landslagsamling

A-Landslaget reiser til Vänersborg på treningsleir i perioden 9 - 11 Oktober, i troppen finner vi 3 MIF spillere. Mjøndalen har alltid produsert mange spillere til det norske landslaget, men de siste årene har det ikke vært mange MIF spillere med. Nå ser det lysere ut og det er flere unge spillere som satser hardt og nærmer seg landslaget.
mif-nyheter-fallback-5@2x

3 MIF Spillere på landslagsamling

29.09.2009

A-Landslaget reiser til Vänersborg på treningsleir i perioden 9 – 11 Oktober, i troppen finner vi 3 MIF spillere. Mjøndalen har alltid produsert mange spillere til det norske landslaget, men de siste årene har det ikke vært mange MIF spillere med. Nå ser det lysere ut og det er flere unge spillere som satser hardt og nærmer seg landslaget.

Markus Kristiansen, Robin Cras og Kjetil Bergh er alle med i 25 manns troppen som landslagsjefen, Erik Nordbrenden, har tatt ut til treningsleir i Vänersborg i oktober.

For ungguttene Markus og Robin blir dette en ny erfaring, og Kjetil Bergh er nå å erfare som en erfaren landslagspiller.

MIF Bandy ønsker gutta lykke til på landslagsamlingen. Men først blir det treningsleir med MIF 1 – 4 oktober i Surte hallen. PS! MIF spiller treningskamp mot GAIS førstkommende søndag klokken 10:20.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter