Etter en litt tung start med tap mot Solberg og Stabæk slo gamlegutta tilbake mot Drammen.

10.01.2011

MIF Old Boys – Drammen Old Boys 6-3 (4-0)
Mål:
Hans Simensen (3), Tom Andersen, Øyvind Eriksen og (under tvil) Kjetil Hoffen

Etter at A-laget hadde tatt seg av Sarpsborg sto en gjeng smårustne herrer klar til å gjenta bedriften «unggutta» hadde gjort. Vår pliktoppfyllende iskjører, Tor Sletten, gjorde banen blank og fin og kampen solide dommer, Roar Fjellheim, kunne blåse i gang.

De brune tar kommandoen fra start av og tar ledelsen etter 7 minutter etter et kjapt frislag der ballen er innom både diverse skøyter og køller før den triller inn i buret.

Hans Simensen har en innsats og vinnervilje de fleste kan misunne og sto for de tre fulltreffere til MIF denne kvelden – straffe (se den her), corner og en gang aleine mot mål. Dette gjorde at kampen i stor grad var avgjort til pause. Drammen hadde noen muligheter, men Panzer i buret var solid i sin debutkamp for sesongen.

Etter hvilen blei det en del nøling og rot i egne rekker som slapp Drammen inn i kampen og gjorde at de redusterte to ganger det første kvarteret.

Tom Andersen har vel aldri vært frykta primært pga sine langskudd, men fikk en liten boost i sjøltilliten i går (merk at vi her ikke kommer med vurderinger av Jon-Terjes prestasjoner i Drammensburet). Først la han an og prikka han inn et (etter et eget utsagn) «knallhardt» skudd fra nærmere 20 meter før han 5 minutter seinere viste fram et klassisk «toppskru-skudd» (normalt brukt blant spillere med for lang kropp og kort kølle) som foretok fiskesprett de 5-6 meterene mot keeper som hadde venta et noe hardere skudd og forlengst lå på isflata og venta på «mandarinen». Ballen traff keepers venstrearm og på returen kom Øyvind som fastsatte sluttresultatet til 6-3.

Kampen var vel ikke objektivt sett noen oppvisning i vakker bandy, men noe av sjarmen med old boys er at de fleste kan henge med, og om det gjøres en brøler er sjelden motstanderen god nok til å utnytte den fullt og helt 🙂

Uansett tar gutta sin første to-poenger for sesongen og akter å fortsette trenden i neste hjemmekamp mot Skeid på søndag – så møt opp kl 2030 (eller bare bli igjen etter at A-laget har slått Ready).